پخش زنده
امروز: -
کشت محصولات تراریخته در 37 کشور جهان ممنوع است هفت کشور جهان نیز واردات آن را ممنوع کرده اند و برچسب زنی این گونه محصولات در 64 کشور جهان اجباری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری ؛ فوق تخصص زیست مولكولی و مهندسی ژنتیك که حدود 30 سال است در کنار تحقیقات و تدریس در حوزه های تخصصی دانشگاهی خود در عرصۀ دفاع بیولوژیک، بیوتروریسم و تهدیدهای نوین فعالیت می کند، در جمع فرماندهان و کارکنان سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام به بیان خطرات محصولات تراریخته و راهکارهای کاهش آسیب ها در این زمینه پرداخت.
پروفسور علی کرمی، استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) ، با استناد به اسناد به دست آمده از اهداف کشورهای بیگانه از جمله سخنان مقامات آمریکایی افزود : غذا بعنوان یک ابزار مهم در اختیار آنهاست تا کشورهای دیگر را به زانو درآورده و مطیع خود سازند.
وی گفت: ارل بورنز، وزیر کشاورزی سابق آمریکا گفته است؛ غذا یک ابزار مهم در بسته مذاکراتی ماست، اگر به دنبال راهی هستید که مردم در مقابل شما زانو بزنند، وابسته شما شوند و همکاری کنند، به نظرم وابستگی غذایی بهترین راه است.
این استاد دانشگاه افزود: کیسینجر نیز گفته است: با نفت دولتها را کنترل کنید، با غذا ملتها را. ؛ لذا باید مراقب توطئه های دشمنان در عرصه های گوناگون از جمله محصولات غذایی وارداتی باشیم.
پروفسور کرمی، با بیان اینکه محصولات غذایی تراریخته با محصولات کشاورزی اصلاح شده تفاوت دارند گفت: با توجه به مستندات و گزارشات علمی در ایمن نبودن محصولات تراریخته؛ کشت این محصولات در 37 کشور جهان ممنوع است و هفت کشور جهان نیز واردات آن را ممنوع کرده اند و برچسب زنی این گونه محصولات در 64 کشور جهان اجباری است.
وی با اشاره به اینکه افزایش تولید، مقاومت به آفات و حذف سموم شیمیایی، بهبود کیفیت و مقاومت به سموم علف کش از اهداف ایجاد محصولات تراریخته است، گفت: گزارش های مستند(گزارش مستند نیویورک تایمز در 19 آبان 95) نشان داده که این اهداف محقق نشده است و پس از مقایسه 20 سال کشت تراریخته، آسیب هایی متوجه سلامت انسانها و حتی محیط زیست می شود.
پروفسور کرمی، تأثیر نامطلوب بر سلول های خونی، کبد، روده و ... را از آسیب های محصولات تراریخته دانست و گفت: 90 درصد روغن های مصرفی در بازار تراریخته هستند. محصولات تراریخته موجود در ایران شامل ذرت ، سویا، کلزا، پنبه، برنج(البته بسیار کم)، خوراک های دام صنعتی است.
وی افزود: ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی از راهکارهای مقابله با آسیب های ناشی از محصولات تراریخته است و باید در این سبک زندگی، تلاش کنیم؛ با تهیه مواد غذایی سالم و مصرف غذاهای سنتی و محصولات ارگانیک دامی و کشاورزی، لبنیات و گوشت ماهی را به جای سایر گوشت ها جایگزین و نان سبوس دار و نوشیدنی های سالم مانند دم نوش ها، دوغ، آب میوه سالم، استفاده کنیم و تفریحات سالم و رفتن به طبیعت را در برنامه زندگی خود قرار دهیم.
این برنامه به مناسبت هفته سلامت در تالار لاله شهرکرد برگزار شد .