به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا وسیما، سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی در مراسم تجلیل از یک دهه تلاش سردار علی فضلی در سالن خلیج فارس باغ موزه دفاع مقدس افزود: به نمایندگی از سرداران امروز از یک چهره ماندگار دفاع مقدس تجلیل به عمل می آید ، یکی از چهره های فداکار و سرداران بی ادعای دوران دفاع مقدس که البته از یک مسئولیت به مسئولیت دیگری رفت و فرمانده دانشگاه افسری امام حسین (ع) شد اما چون در راهیان نور زحمات طاقت فرسایی کشید ، جا دارد که از این زحمات تقدیر به عمل بیاید.
وی گفت : برخی از چهره ها هستند که نماد کل تاریخ اند و وقتی به چهره آنها نگاه می کنیم ، می توان همه تاریخ را دید که یکی از این چهره های دوران دفاع مقدس که می توان کل تاریخ این دوران دفاع مقدس و رزمندگان را در چهره او دید سردار علی فضلی است که اخلاص رزمندگان و هم بی ادعایی رزمندگان دوران دفاع مقدس را می شود در چهره ایشان دید.
محسن رضایی گفت : علی فضلی از زمانی که وارد دفاع مقدس شدند یک جوان 19 ساله بود و در صحنه های سخت جنگ تا آخر جنگ حضور مستقیم و در خط مقدم حضور موثر داشت و در هیچ عملیاتی نبود که جزو اولین داوطلبان برای اعزام نباشد و در هیچ سختی نبود که کار به او ارجاع و سپرده شود اما ایشان مخالفت یا مطالبه ای کند.
وی گفت: در یکی از عملیات های سخت وقتی کار به او سپرده شد که وارد عملیات شود فقط گفت، در خواست بنده این است که بعد از عملیات بنده را خدمت امام ببرید.
محسن رضایی گفت : این نوع عشق ، عشق در آتش است که این نوع عشق با عشق برصلح خیلی فرق می کند وفداکاری در آتش با فداکاری در دوران آرامش صلح متفاوت است و علی فضلی مظهر عشق و فداکاری در آتش است.
دبیر مجمع تشخیص نظام گفت : وقتی راهیان نور وارد این بیابان ها می شوند با اینکه چیزی نمی بینند و تنها یک خاک خشک است ، اما کمتر کسی وارد این خاک خالی می شود و متحول و از خودبی خود نشود، انگار این خاک خشک با آدم ها حرف می زند، چون عشق و اخلاص و مظلومیت رزمندگان را حکایت می کند.
وی ادامه داد: در واقع این زمین با آدم ها حرف می زند و حرف از هجمه بین المللی علیه یک ملت تازه انقلاب کرده می زند و حرف از فداکاری ها و جانبازی ها می زند.
محسن رضایی گفت: لذا راهیان نور حقیقتا عاشقان نور هستند و در عرصه نبرد و آتش وارد می شوند.