پخش زنده
امروز: -
رشد قارچ گونه واحدهای فست فودی سلامت مردم را به خطر انداخته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ واحدهای فست فودی درحالی خیابانهای شهر اصفهان را این روزها احاطه کرده اند که روزگاری نه چندان دور سبدغذایی مردم نصف جهان تنوع بالایی داشت.
پژوهشگر حوزه فرهنگ با اشاره به کتاب آشپزی دوره صفوی که مربوط به سبد غذایی مردم اصفهان در دوران صفویه است گفت:در این کتاب در ۲۶فصل بیش از ۳۰۰نوع غذای سنتی معرفی شده است.
رضوان پوعصار افزود: انواع آش، پلو، آبگوشت و قلیه غذاهایی هستند که مردم اصفهان در روزگار نه چندان دور از آنها استفاده می کردند.
وی با بیان اینکه امروز بیش از ۶۰۰واحد فست فودی در اصفهان فعال است گفت: متاسفانه رشد قارچ گونه واحدهای فست فودی و ماشینی شدن زندگی مردمرنگ و بوی غذاهای سنتی را از سر سفره های اصفهانی ها برده است.
این کارشناس فرهنگ افزود:حاصل این فست فودی شدن سبد غذایی مردم رشد انواع بیماری های قلبی و عروقی است.