به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و اموربین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده در جمع بازنشستگان کشوری افزود : به همین منظور «بازنشسته محوری» را در همه ارکان و امور صندوق و مجموعه های تابعه از خدماتی و رفاهی تا اقتصادی و سرمایه گذاری سرلوحه قرار داده ایم؛ چراکه جامعه بازنشستگی یکی از رکن های اساسی اجتماع و خانواده در کشور محسوب می شوند.
وی گفت : دغدغه های پیش روی صندوق بازنشستگی کشوری در وهله نخست، بهبود معیشت بازنشستگان عزیز است و از این رو باید نتیجه این تلاش ها در سفره کوچک بازنشستگان دیده شود. این صندوق متعلق به بازنشستگان بوده و ما مسوولان تنها کارگزار شما بازنشستگان فرهیخته هستیم.
تقی زاده تصریح کرد: اجرای صحیح و بی قید و شرط قانون خدمات کشوری از سال ۱۳۸۶ تاکنون مورد انتظار اکثر بازنشستگان عزیز کشوری است. انتظاری که طی سال های مختلف به یک دغدغه تبدیل شده است.
وی افزود: قطعا برابری و متناسب سازی حقوق بازنشستگان و شاغلان یکی از خواسته های اولیه است که دولت تدبیر و امید و وزیر سختکوش تعاون، کار و رفاه اجتماعی همواره بر نزدیک شدن حقوق و معیشت آحاد جامعه از جمله بازنشستگان و ریشه کنی فقر همت گمارده و بر آن تاکید کرده اند، اما نتیجه همه این تلاش ها و اجرای طرح ها و تخصیص اعتبارات مختلف نتوانسته است تغییر محسوسی در معیشت شما عزیزان ایجاد کند.
وی تاکید کرد: تلاش همه ما در مجلس و دولت ضمن تاکید بر اجرای قانون، ایجاد بستر و فضای مناسب گفت و گو و چانه زنی برای افزایش محسوس اعتبارات در حوزه بازنشستگی و اجرای فرمول های تعیین حقوق برای اجرای بیشترین عدالت ممکن در حد بضاعت و توان بودجه ای است.
تقی زاده با بیان اینکه یکی دیگر از مهم ترین خواسته ها و نیازهای شما بازنشستگان سلامت و تامین هزینه های درمانی است ، گفت : در سال های مختلف تلاش هایی در این زمینه صورت گرفته و با وجودمنع مجلس برای پرداخت بخش مهمی از این هزینه ها، صندوق این بار سنگین را به واسطه فعالیت های اقتصادی و درآمدهای حاصل از این حوزه تامین و بخش دیگر را از شما عزیزان بازنشسته دریافت و نسبت به ارائه خدمات بیمه مکمل درمان اقدام کرده است. اما این خدمت موجب رضایت خاطر بازنشستگان نبوده است، بنابراین، توجه به حوزه درمان و بکارگیری روش ها و شکل هایی از بیمه درمان که به این دغدغه پایان دهد، مورد توجه ما قرار دارد و یکی از اولویت های برنامه ای ما خواهد بود.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری بیان داشت: در بحث گردشگری و سفرهای بازنشستگان تحت پوشش خدماتی در حال حاضر در حال ارائه شدن است که تلاش و برنامه ما بهبود و ارتقای خدمات سفر و سهولت برای استفاده از تسهیلات مربوطه است تا حداقل هر بازنشسته بتواند بدون دغدغه و با آسودگی خیال در کنار همسر یا خانواده از این موقعیت استفاده کند. ضعف های موجود باید برطرف شده و بر قوت کار به ویژه براساس نظر و خواست بازنشستگان باید تاکید شود. برنامه های جدید و خوبی در این حوزه در حال شکل گیری است که پس از مشخص شدن و تعیین تکلیف آن به سمع و نظر ذی نفعان صندوق بازنشستگی کشوری خواهد رسید.
تقی زاده اظهار داشت : از روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری و همه مجموعه های تحت پوشش به جد خواسته ام تا ضمن شنیدن صدا و خواست ذی نفعان، صدای بازنشستگان عزیز باشند و از فضای رسانه ای در داخل صندوق و در سطح کشور برای انعکاس مشکلات و خواسته های شما بزرگواران استفاده حرفه ای و کاملی کنند. اصولا شرط وجودی صندوق، بازنشستگان است و این صندوق باید نهادی رسا و پاسخگو برای بازنشستگان باشد.
وی با بیان اینکه در بخش اقتصادی صندوق در هلدینگ ها و شرکت های زیرمجموعه تغییراتی ایجاد شده است تا نتیاج مطلوبی برای بازنشستگان و خانواده آنان داشته باشد، ادامه داد: بانک اطلاعاتی بازنشستگان را تهیه می کنیم تا از فرزندان متخصص بازنشستگان در شرکت ها که دارایی بازنشستگان محسوب می شود، مشغول به کار شوند.
تقی زاده گفت: باشگاه های فرهنگی، آموزشی و ورزشی با همکاری شرکت های صندوق در استان ها ایجاد می کنیم تا بازنشستگان و خانواده هایشان از خدمات رفاهی بیشتری برخوردار شوند.
وی اظهار داشت: از این پس انتخابات کانون های بازنشستگی کشوری را با دقت و حساسیت رصد خواهیم کرد.
بازنشستگان حاضر در این نشست نیز در سخنانی خواستار اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری و همسان سازی حقوق، بهبود خدمات بیمه تکمیلی درمان، تبدیل نام صندوق به سازمان، توجه به ارتقای خدمات تورهای سیاحتی و زیارتی و کاهش هزینه های سفر بازنشستگان، تغییر عنوان بازنشسته و تلاش بیشتر در جهت افزایش نقش فرهنگی و اجتماعی بازنشستگان در جامعه و مشارکت آن ها در سیاست گذاری ها و فعالیت های مرتبط با حوزه بازنشستگی شدند.
تدوین بسته جامع با حمایت دولت و رضایت بازنشستگان
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: برای پایدارسازی صندوق های بازنشستگی در کشور نیازمند تدوین و اجرای یک بسته جامع با حمایت دولت و رضایت بازنشستگان هستیم.
جمشید تقی زاده اظهار داشت: باید در کنار اجرای طرح افزایش پلکانی، اصلاحات متغیرها ، سیستمی و ساختاری نیز به سرعت و با جدیت دنبال شود و بررسی دقیق و علمی کنیم که چگونه و با چه ابزاری می توان اتکای صندوق ها به دولت را کاهش داد.
تقی زاده تاکید کرد: هزینه های درمانی از زمان تولد تا ۶۰ سالگی تنها یک چهارم هزینه های درمانی پس از ۶۰ سالگی است و این به آن معناست، که در این دوران با هزینه ها و مشکلات متعدد در حوزه درمان و سلامت این عزیزان مواجه هستیم که باید چاره اندیشی شود و هزینه های دوران بازنشستگی در این زمینه ها کاهش یابد.
وی از همه نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست تا نسبت به تشکیل و فعالیت کارگروه بازنشستگی در مجلس اقدام کنند و افزود: صندوق های بازنشستگی یک بحران برای کشور نیستند بلکه یک مساله هستند و مساله قابل حل است. برای پایداری صندوق ها باید به دنبال یک بسته جامع در کشور باشیم و اینکه این صندوق ها نیازمند چه تغییراتی هستند، باید کارکردهای حمایتی و بیمه ای صندوق ها مشخص شود و با در نظر گرفتن بسیاری از موارد این بسته جامع تدوین شود.
تقی زاده با بیان اینکه باید نقش بازنشستگی در کشورهای دیگر مورد بررسی قرار گیرد و کارکردها و نقش های موثر مورد نظر صندوق های بازنشستگی بومی سازی شود ، گفت : نقطه عطف در طراحی و اجرای بسته جامع برای صندوق ها، حمایت دولت و ابراز رضایت بازنشستگان و به ویژه استفاده از تیم های کارشناسی و مشاوره از خود بازنشستگان و نمایندگان مردم در اتاق فکری به همین منظور است.
محمدعلی ابراهیم زاده، معاون فنی صندوق بازنشستگی کشوری نیز در این نشست، گفت: اتفاقی که در این دوران افتاده تغییر غیر قابل کنترل حقوق شاغلان طی سال های مختلف است و این امر سبب نارضایتی هایی شده که نمونه آن تفاوت پرداخت حقوق بازنشستگان و شاغلان است.
وی با بیان اینکه در سال های اخیر همسان سازی حقوق بازنشستگان و شاغلین انجام شده است، گفت: در سال های اخیر اگر تغییر محسوسی در افزایش حقوق بازنشستگان و کاهش تبعیض در پرداخت مشاهده نمی شود، بیشتر به دلیل افزایش هایی است که شاغلین از آن برخوردار شده اند و دلیلش هم عدم کنترل حقوق شاغلین است که باید اصلاحات ساختاری، سیستمی و پارامتریک در این حوزه صورت پذیرد. کارکرد صندوق باید بیمه ای و براساس محاسبات اکچوئری باشد و کارکرد حمایتی آن به تنهایی کافی نیست.
عباس گودرزی ، نماینده مردم ممسنی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز در این نشست عنوان کرد: حوزه فنی صندوق حلال مشکلات و مسائل مربوط به بخش بازنشستگی و تعیین حقوق بازنشستگان و کارساز جهت رفع مشکلات است. بازنشستگان از ما انتظار دارند پیرامون معیشت و درمان، خدمات خوبی ارائه شود که ما نیز باید حمایت کنیم؛ چراکه دنیا در دوران بازنشستگی به سمت و سوی حمایت بیشتر می رود.
وی افزود : بخش دیگری از دغدغه های مهم بازنشستگان، فرهنگی است که باید در این حوزه فعالیت ها و طرح هایی اجرا شود که وضع و شرایط این عزیزان بهبود یابد و این بهبود شرایط قابل لمس باشد.
سید مهدی فرشادان نیز در ادامه این نشست، اظهار داشت: بازنشستگان تمام عمر خود را صرف آبادانی کشور کردند و حال انتظار دارند خدمات خوبی دریافت کنند و ما باید با تلاش فراوان در این زمینه گام برداریم.
فرشادان با تاکید بر اینکه درد دل بازنشستگان زیاد است و باید به آن ها توجه ویژه کرد، گفت : ما در مجلس پشتیبان بازنشستگان و صندوق بازنشستگی کشوری هستیم. اگر یک پیشنهاد مشخص با قابلیت اجرا برای خلق سرمایه های جدید ارائه شود، ما در کمیسیون های برنامه و بودجه آمادگی کمک داریم و مجموعه مجلس نیز بر کمک به بازنشستگان تاکید دارد.
پیام مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به مناسبت اعیاد شعبانیه
جمشید تقی زاده مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، در پیامی فرارسیدن اعیاد شعبانیه را به جامعه بزرگ و فرهیخته بازنشستگان کشوری و خانواده آن ها تبریک گفت.
تقی زاده در این پیام آورده است : فرا رسیدن اعیاد بزرگ و عزیز شعبانیه که ایامی است بس مبارک و پر از معنویت و ارسال زیبایی ها و امواج نورانی امامت و هدایت الهی به سوی بندگانش، را به آحاد امت اسلامی به ویژه بازنشستگان فرهیخته و خانواده عزیزشان تبریک و تهنیت عرض می کنم.
روزگاری که جهان غرق در شقاوت ها، بی اخلاقی ها و پیروی از هواهای نفسانی و حیوانی است، بیش از هر زمان دیگری به معنویت و توسل به قدرت لایزال الهی و بندگان خاص و پاکش نیازمندیم. زدون روح انسان ها از گرد و غبار دنیایی و هر آنچه رنگ غیرخدایی دارد تنها با تکیه بر ذات اقدس حق امکان پذیر است.
اعیاد شعبانیه و ماه مبارک شعبان از ایام عزیز نزد پیامبر بزرگ اسلام (ص) و اهل بیت (ع) است که همواره با خیر و برکت فراوانی همراه بوده و هست.
سوم شعبان سالروز ولادت سرور و سالار شهیدان و اسوه آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است که به پاس همه رشادت ها و ایثارگری های رزمندگان جان برکف اسلام و دفاع از میهن عزیزمان در هشت سال دفاع مقدس به نام روز پاسدار نامیده و گرامیداشته می شود. این روزها هر یک یادآور یکی از نمادها و اسوه های اخلاقی است. جا دارد این روز بزرگ را به همه جانبازان، نیروهای جان برکف کشور عزیزمان در جای جای ایران اسلامی، ایثارگران و خانواده معزز شهدا تبریک عرض نمایم.
همچنین اینجانب فرارسیدن اعیاد شعبانیه، این ایام فرخنده را به همه مردم عزیز ایران اسلامی به ویژه بازنشستگان فرهیخته کشوری و خانواده معززشان مجددا تبریک و شادباش عرض نموده و امیدوارم همه عاشقان سیره نبوت و امامت از توفیقات و برکات این ماه سعید بهره مند شوند.