پخش زنده
امروز: -
ماهانه ۱۲ تن زباله های بیمارستانی در استان اصفهان تولید میشود که حدود 9 تن آن زباله های عفونی، تیز و برنده هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: به طور کلی پسماندهای پزشکی به چهار گروه عادی، عفونی، تیز و بُرنده و شیمیایی دارویی تقسیم شده و تفکیک آنها در تمامی مراکز بهداشتی و درمانی استان انجام می شود.
حسین صفاری با بیان اینکه از بین 53 بیمارستان استان ، فقط یک بیمارستان خصوصی ، دستگاه بی خطرساز پسماندهای پزشکی ندارد گفت: مسوولان این بیمارستان، کمبود فضای فیزیکی مناسب را دلیل نبود این تجهیزات اعلام کردند که در دو سال گذشته نمره ارزشیابی این مرکز درمانی کم و به مراجع قضایی معرفی شده است.
وی افزود: از مسوولان این بیمارستان درخواست شده که بخشی از فضای درمانی آن را برای نصب دستگاه زباله سوز اختصاص دهند.
حسین صفاری با اشاره به اینکه تمامی پسماندهای خطرناک شامل زباله های عفونی، تیز و برنده در مراکز، بی خطر میشوند، گفت: پسماندهایی که بی خطر شده اند به سایت دفن پسماند واقع در سجزی اصفهان حمل و دفن می شود، اما در این میان پسماندهای شیمیایی دارویی به هیچ وجه وارد این دستگاه ها نمیشوند.
مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان افزود: از طرف وزارت بهداشت یک شرکت بهطور اختصاصی برای پسماندهای شیمیایی دارویی بیمارستان های کشور در قزوین ایجاد شده است که این پسماندها به آنجا حمل میشوند.
حسین صفاری با بیان اینکه بیمارستان الزهرا(س) با تولید دو تن زباله پزشکی در ماه بیشترین و بیمارستان
32 تخت خوابی حضرت زهرا(س) زینبیه کمترین میزان تولید این نوع زباله را دارند، افزود: بی خطرسازی و دفن هر کیلوگرم پسماند، حدود چهارهزار تومان به هر مرکز درمانی هزینه تحمیل می کند .