پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ، يک روزنامه آمريکايي نوشت معلمان و کارمندان مدارس ايالت آريزونا دست به اعتصاب مي زنند.
روزنامه يو اس اي تودي در گزارشي نوشت: معلمان و کارمندان بخش آموزش در ايالت آريزوناي آمريکا در اعتراض به کاهش بودجه آموزشي در اين منطقه دست به اعتصاب مي زنند.
« نوآه کاروِليز » از سازمان دهندگان اعتصاب معلمان در آريزونا گفت: ما بودجه آموزشي دانش آموزان را کاهش داده ايم. ما يک نسل از دانش آموزان را به علت کاهش بودجه هاي آموزشي از فرصت تحصيل دانشگاهي محروم کرده ايم. وي گفت ما به اعتصاب و اعتراض هاي خود در روز هاي دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه هفته آينده ادامه خواهيم داد و روز پنج شنبه هفته آينده به اعتصاب و اعتراض هاي خود پايان خواهيم داد. وي گفت ما نمي توانيم اجازه دهيم که وضع کنوني ادامه بيابد.
سازمان دهندگان اعتصاب معلمان در آريزوناي آمريکا مي گويند بحران در بخش آموزشي در اين ايالت چنان شديد شده است که آنها هيچ گزينه ديگري به جز اعتصاب و اعتراض ندارند.
پيش از اين در ويرجينياي غربي و اوکلند هم معلمان و کارمندان بخش آموزش در اعتراض به کاهش بودجه هاي آموزشي دست به اعتصاب و اعتراض زده بودند.
بسياري از مدارس ابتدايي و متوسطه در ايالت آريزوناي آمريکا به والدين دانش آموزان اعلام کرده اند در صورتي که معلمان و کادر آموزشي به اعتصاب و اعتراض هاي خود ادامه بدهند آنها ناچار خواهند شد کلاس هاي درس را تعطيل کنند که اين مساله والدين دانش آموزان منطقه آريزونا را نگران کرده است.
فرماندار ايالت آريزونا در پيامي توييتري به شکل ضمني با اعتراض و تظاهرات معلمان و کادر آموزشي در اين منطقه مخالفت کرده است اما بسياري از گروه هاي فعال حقوق بشري اين ايالت از تداوم اعتراض معلمان حمايت کرده اند.