پخش زنده
امروز: -
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) گفت: جمهوری اسلامی ایران از نظر علمی پیشرفتهای بزرگی به دست آورده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام و المسلمین محمدحسن اختری در همایش شاخصهای تمدن نوین اسلامی در دانشگاه مذاهب اسلامی افزود: تمدن نوین اسلامی یکی از موضوعات پر اهمیت برای مسلمانان است که باید بتوانیم آن را شکل دهیم و ایجاد کنیم.
وی با اشاره به برخی از ویژگیها و مؤلفههای مهم دین مبین اسلام گفت: تمدن نوین اسلامی نیاز به امکانات و عناصری دارد.
حجت الاسلام و المسلمین اختری افزود: انقلاب اسلامی ایران مدل حکومتی را به جهان عرضه کرد که شباهتی به حکومتهای سلطنتی و جمهوری ندارد بلکه نمونه نوینی است.
وی گفت: در این انقلاب، سیاست گذاری خاص به عنوان اسلام صورت گرفت که توانست معادلات بین المللی را دگرگون کند، حرکت نوینی صورت گرفت که حرکت آن به سمت پیش را شاهد هستیم.
حجت الاسلام و المسلمین اختری افزود: انقلاب اسلامی پرچم این تمدن نوین را برافراشته و همه مسلمانان را فرا خوانده است که برای ایجاد آن تلاش کنند.
وی گفت: دو ملتی که بیش از همه میتوانند در این باره نقش ایفا کنند، ملتهای اندونزی و ایران هستند.
حجت الاسلام و المسلمین اختری با اشاره به مخالفتها و رویاروییها با انقلاب اسلامی افزود: چرا آمریکا برای نابودی جمهوری اسلامی تلاش میکند؟ و آل سعود شمشیر را برای مقابله با جمهوری اسلامی از رو بسته است؟ و این جوان نابخرد (بن سلمان) اعلام میکند که هدفش مقابله با جمهوری اسلامی است و همچنین همه جنایتکارها، آل نهیان و آل سعود و...
وی گفت: حداقل در ۱۰ سال اخیر قطره خونی از مسلمانان ریخته نشده است مگر آن که چنگال آل سعود و کشورهای مرتجع عرب منطقه در آن وجود دارد.
حجت الاسلام و المسلمین اختری افزود: اینها روزهای اول فکر میکردند که انقلاب اسلامی ایران شکست خواهد خورد، اما امروز میبینند که انقلاب اسلامی هر روز در حال رشد و توسعه است و امروز جمهوری اسلامی از نظر علمی پیشرفتهای بزرگی به دست آورده است.
وی با اشاره به بیانات دیروز مقام معظم رهبری در دیدار تعدادی از مسؤولان کشور گفت: غربیها میخواهند که مسلمانان پیشرفت نکنند و همچنین آنها نمیخواهند مسلمانان زنده، توانمند و قدرتمند باشند بلکه میخواهند مسلمانان گاو شیرده باشند.
حجت الاسلام و المسلمین اختری افزود: انقلاب اسلامی اسلام را زنده کرد، به مسلمانان هویت بخشید و علم را رشد داد.
وی گفت: اگر همه مسلمانان، دانشگاهیان، متخصصان و فرهیختگان دست به دست هم دهیم میتوانیم تمدن نوین اسلامی را تحقق بخشیم.
این همایش بر اساس تفاهم نامه میان دانشگاه مذاهب اسلامی و دانشگاه جامع اسلامی رادن فَتَح اندونزی برگزار شد.
بر اساس این تفاهم نامه دو دانشگاه در خصوص تبادل استاد همکاری خواهند کرد که نخستین گروه از استادان در همایشهایی در دانشگاههای قم، تهران (مذاهب اسلامی)، لرستان و کردستان حضور خواهند داشت.