پخش زنده
امروز: -
نشست هم اندیشی و جمع بندی طرح امکان سنجی اقتصادی و طراحی مرکز طب سنتی و باغ گیاهان دارویی در استان یزد در دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی دانشگاه یزد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، رییس پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی هدف از راه اندازی این مرکز را استفاده از پتانسیل های گردشگری، درمانی و نیز تنوع گیاهان دارویی عنوان کرد.
کاظم کمالی افزود: با توجه به اینکه این مرکز به عنوان یک مرکز توریسم درمانی قلمداد می شود با جهانی شدن یزد دارای اهمیت است و در ضمن با ایجاد مرکز مذکور با توجه به کم آبخواه بودن بسیاری از گیاهان دارویی می توان در تغییر الگوی کشت نیز از این مسیر تولید و اشتغال ایجاد کرد .
دکتر محمدحسین ایران نژاد عضو هیات علمی گروه محیط زیست دانشگاه یزد و مجری طرح نیز در ادامه، با بیان مواردی از همکاریهای ارزشمند شادروان دکتر حکیمی عضو هیات علمی فقید دانشکده منابع طبیعی دانشگاه یزد در اجرای این طرح در زمان حیاتش، به بیان روند اجرایی طرح مذکور پرداخت.
وی با تشریح اقدامات میدانی و علمی انجام شده ،نتایج بازدید از مراکز موجود در سطح کشور و 30 سایت معرفی شده در سطح استان را بیان کرد.
در ادامه فرمانداران شهرستانهای اردکان، مهریز، بهاباد و نمایندگان سایر فرمانداریهای شهرستانهای استان و جمعی از کارشناسان استانی این حوزه با بیان نظرات خود، در خصوص وزن و اهمیت معیارهای گزینش سایت مناسب برای طراحی و اجرای مرکز طب سنتی و باغ گیاهان دارویی در استان به تبادل نظر پرداختند.