پخش زنده
امروز: -
جمعی از خادمان ملت در کابینه دولت نهم و دهم بیانیه ای در انتقاد از عملکرد اخیر رییس جمهور سابق صادر کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
شکر و سپاس به درگاه ایزد منان که علیرغم تمامی مشکلات، تهدیدها، تحریم ها و اقدامات خصمانه، به اذعان همگان انقلاب اسلامی در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی، از چنان اقتدار و صلابتی برخوردار است که آمریکای جهانخوار، صهیونیسم جنایتکار و ارتجاع عرب را در مواجهه با نظام اسلامی مستأصل نموده است.
آرمان های والای امام خمینی قدس سره و ارزش های انقلاب همچون استقلال، آزادی، مردم سالاری دینی، عدالت طلبی، حمایت از محرومان و مظلومان و ظلم ستیزی همچنان زنده و الهام بخش است و پرچم پرافتخاری که امام و شهدای گرانقدر برافراشتند همچنان با عزت در دست با کفایت خلف صالح امام و فرزندان برومند انقلاب در اهتزاز است. جمهوری اسلامی توانسته است هم بر هجمه های سنگین نظیر کودتا، منازعات قومی و مذهبی، ترورها، جنگ تحمیلی و فتنه های رنگین فائق آید و هم دستاوردهای چشمگیری در فراهم ساختن زیرساخت های عمرانی، رفاهی، آموزشی، بهداشتی و ارتباطات و نیز رشد علم و فناوری در حوزه های گوناگون از جمله صنعت هسته ای، دفاعی و موشکی، نانو، هوافضا، ماهواره، بیو تکنولوژی ، سلول های بنیادین و پزشکی داشته باشد.
این توفیقات در پرتو عنایات حضرت حق تعالی، توجهات حضرت ولیعصر (عج)، رهبری الهی دو امام بزرگوار انقلاب، مجاهدت نیروهای انقلابی و مشارکت مردم عزیز حاصل شده است. تجربه چهار دهه گذشته ثابت کرده که به هر میزان التزام به مبانی اسلام ناب، آرمان های انقلاب، مدیریت جهادی و ولایت پذیری بیشتر بوده، در خدمت به مردم و نیز در سیاست خارجی و تعاملات جهانی موفقیت های شایان توجهی حاصل شده است و هرگاه فاصله گرفتن از این مبانی و دلدادگی به نسخه های لیبرالی و نیز کم توجهی به منویات رهبری بر اندیشه و مرام دست اندرکاران امور غلبه یافته است، حرکت پرشتاب و رو به پیشرفت کشور کند شده و معضلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی افزون شده است. یک دلیل روشن بر این حقیقت، اوضاع فعلی است که در کنار نقاط قوت و اقتدار نظام اسلامی در دفاع از امنیت و آرامش کشور و تقویت جبهه مقاومت که منجر به پیروزی بزرگ در سوریه و عراق و فروپاشی دولت خودخوانده داعش و تضمین منافع ملی شد، متأسفانه شاهد شرایط نامناسب اقتصادی مردم و مشکلات معیشتی طبقات ضعیف و متوسط جامعه هستیم که بخش عمده آن نتیجه پنج سال رویکرد نادرست برخی دولتمردان لیبرال منش است که اینک بی تدبیری، کم تحرکی و ضعف مدیریتشان زبانزد عام و خاص شده و قابل کتمان و توجیه نیست.
شعارها و وعده های بر زمین مانده و فرصت سوزی ها، اشرافی گری و روحیه امتیازطلبی، وام ها و حقوق های نجومی، بی توجهی به ظرفیت ها و توانمندی های داخلی و تضعیف تولید ملی، رکود و بیکاری، کاهش ارزش پول ملی و نوسانات نرخ ارز، منزوی ساختن نیروهای جهادی و سرمایه های انسانی کشور، دامن زدن به دو قطبی های کاذب، حاشیه سازی و القائات ناصواب در حوزه های اعتقادی و فرهنگی، تحقیر منتقدان و دلسوزان، زیر سؤال بردن اقدامات ارزنده و خدمات ماندگار خادمان مردم، فرافکنی ضعف ها، پذیرش و عمل به نسخه های اقتصادی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی غرب همچون سند 2030 و... بخشی از نتایج بی تدبیری هاست. البته این ایرادات نافی اقدامات مفید و خدمات دولت و مدیران نیست و امیدواریم دولت با بهره گیری از تجربه ناخوشایند اعتماد به بیگانگان در موضوع برجام و تغییر نگاه و رویکرد از خارج به توانمندی ها و ظرفیت های داخلی و تدبیر و درایت ضمن رفع موارد مذکور به گره گشایی از مشکلات و خدمت به مردم و رشد و تعالی کشور موجبات امید و سرزندگی را فراهم نماید.
رفع فقر، فساد، تبعیض و تسهیل خدمت خالصانه و صیانت از کرامت انسانی و پاسخگویی به مطالبات به حق مردم که از آرمان های بلند انقلاب است منوط به همت و مجاهدت هماهنگ قوای سه گانه و سایر ارکان نظام و دستگاه های حاکمیتی است. دستگاه قضایی در تحقق عدالت، احیای حقوق مردم و مبارزه با ظلم و فساد رسالت سنگینی بر عهده دارد.
از سوی دیگر در شرایطی که بیش از پیش همبستگی ملی، وحدت نیروهای متعهد برای پاسخگو کردن و تصحیح رویکرد دولت و حفظ نظام اسلامی در برابر صف آرایی بی سابقه استکبار و ایادی منطقه ای ضروری است، مع الاسف شاهد برخی مواضع و رفتارهای ساختارشکنانه رئیس دولت نهم و دهم هستیم که نه تنها خدمات گسترده مدیران و نیروهای متخصص، ولایتمدار و مردمی دولت های مذکور را تحت الشعاع قرار می دهد بلکه با مخالف خوانی به نوعی زمینه را جهت جولان عوامل فتنه و دشمنان خارجی برای تخطئه نظام و آسیب به منافع مردم فراهم کرده است.
نامه پراکنی های غیرمتعارف، طرح خواسته های غیر قانونی مانند برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی، تضعیف نهادها و ارکان نظام اسلامی به بهانه نقد و اصلاح گری، عدم ترجیح مصالح ملی بر مسائل شخصی و گروهی مانند تکرار موضوع مهندسی انتخابات در حالی که کلیدواژه ناروای عوامل فتنه در سال 88 بود، التهاب آفرینی در جامعه، خود حق پنداری و استفاده از شیوه های خارج از روال قانونی که موجب خسارت به کشور و مردم است، فاصله گرفتن از شعارهای انقلابی که مبنای میثاق و رأی مردم بود، انقلابی نمایی به جای انقلابیگری و استفاده ابزاری از عدالت، تکرار ادعاهای بی اساس فتنه گران و رسانه های معاند و ضد مردمی، پیش بینی بی پایه در مورد اتفاقات و تحولات آتی، حال آنکه در گذشته نیز در مواردی از رخدادهایی سخن گفته شد که هرگز تحقق نیافت.
اینک خیر و مصلحت ایشان را در بازگشت به آرمان های امام و انقلاب می دانیم که اهم آن تقوای الهی، ولایت پذیری و خدمت خالصانه به مردم است و خاستگاه اقبال مردم به وی در سال 84 بوده است.
در پایان با الهام از سخن امام که فرمود: "در کشور اسلامی بن بست وجود ندارد" به ملت ایران نوید می دهیم که با بصیرت، هم دلی و انسجام ملی تحت زعامت رهبر حکیم و فرزانه انقلاب حضرت امام خامنه ای مدّظله العالی چالش ها را پشت سر نهاده و در مسیر پیشرفت و عدالت آینده روشنی را برای کشور ترسیم خواهیم کرد.
و آخر دعوانا أن الحمدلله رب العالمین
و العاقبة للمتقین
23/01/1397
جمعی ازوزراء و معاونان رئیس جمهور در دولت نهم و دهم
1-مرتظی بختیاری(دادگستری)
2-مهردادبذرپاش(سازمان جوانان)
3-محمود بهمنی(بانک مرکزی)
4-امیرمنصوربرقعی(مدیریت و برنامه ریزی)
5-رضاتقی پور (ارتباطات)
6-حمیدرضا حاجی بابایی(آموزش و پرورش)
7-سیدمحمدحسینی(فرهنگ و ارشاد اسلامی)
8-سید شمس الدین حسینی(امور اقتصادی و دارایی)
9-صادق خلیلیان(جهاد کشاورزی)
10-کامران دانشجو(علوم تحقیقات و فناوری)
11-پرویز داودی(معاون اول)
12-مجید دوستعلی(دبیر دولت)
13-محمدمهدی زاهدی(علوم تحقیقات و فناوری)
14-مسعود زریبافان(بنیادشهید)
15-محمد سلیمانی(ارتباطات)
16-محمدحسین صفار هرندی(فرهنگ و ارشاد اسلامی)
17-زهره طبیب زاده نوری(امور زنان و خانواده)
18-محمدحسن طریقت منفرد(بهداشت)
19-علیرضاطهماسبی(صنایع و معادن)
20-محمد عباسی(ورزش-تعاون)
21-فریدون عباسی(سازمان انرژی اتمی)
22-ابراهیم عزیزی(توسعه مدیریت و سرمایه انسانی)
23-علیرضا علی احمدی(آموزش و پرورش)
24-محمد علی آبادی(تربیت بدنی)
25-مهدی غضنفری(صنعت،معدن وتجارت)
26-محمود فرشیدی(آموزش وپرورش)
27-لطف الله فروزنده(منابع انسانی-پارلمانی)
28-رستم قاسمی(نفت)29-منوچهر متکی(امورخارجه)
30-صادق محصولی(کشور-رفاه)
31-عبدالرضا مصری(رفاه)
32-حیدر مصلحی (اطلاعات)
33-مصطفی محمد نجار (دفاع-کشور)
34-محمدجواد محمدی زاده(محیط زیست)
35-سیدمحمدرضا میرتاج الدینی(پارلمانی)
36-مسعود میرکاظمی(بازرگانی-نفت)
37-محمدناظمی اردکانی(تعاون)
38-مجید نامجو(نیرو)
39-فاطمه واعظ جوادی(محیط زیست)
40-احمد وحیدی(دفاع)
41-مرضیه وحید دستجردی(بهداشت)
42-سیدمهدی هاشمی(کشور)
43. اسدالله عباسي ( تعاون كار و رفاه اجتماعي )