پخش زنده
امروز: -
استاندار کردستان در آیین رونمایی از فیلمنــــامه سنجرخان گفت: اعتقاد بنده بر این است که توسعه همه جانبه کُردستان منوط به فرهنگ و هنر است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کُردستان، در این نشست که در صداوسیمای مرکز کُردستان با حضور جمعی از هنرمندان و اساتید دانشگاه و مسئولان ارشد استان برگزار شد، استاندار کُردستان بر توسعه فرهنگی کُردستان تأکید کرد و گفت: اعتقاد بنده بر این است که توسعه همه جانبه کُردستان منوط به فرهنگ و هنر است.
بهمن مرادنیا حمایت کامل خود را از دست اندرکاران ساخت سریال سنجرخان اعلام کرد و افزود: با تمام توان برای تهیه این سریال گام بردارید و نگران هزینه های احتمالی بیشتر نباشید.
مدیرکل صداوسیمای مرکز کُردستان نیز با اشاره به حمایت های ویژه آقایان؛ علی عسکری و دارابی، ریاست سازمان و معاون امور استان های صداوسیمای کشور برای ساخت سریال سنجرخان، از آنها تشکر کرد و افزود: با توجه به حمایت های مادی و معنوی استاندار کُردستان از ساخت سریال سنجرخان، مستوره اردلان و امیرنظام گروسی، شاهد شکوفایی هنر در کُردستان خواهیم بود.
به گفته قاسم امان الهی در آینده نزدیک مجموعه هنرمندان کُردستانی به دلیل ساخت سریال های متعدد فاخر در استان دغدغه کاری نخواهند داشت.
وی افزود: با تهیه و ساخت سریال فاخر سنجرخان، استعدادهای بسیاری به سینما و هنر و تلویزیون ملی معرفی خواهند شد.
سیّدضیاالدین دری، از کارگردانان بنام ایران که مسئولیت نوشتن فیلمنامه و کارگردانی سریال سنجرخان را برعهده دارد با اشاره ساخت کامل این سریال در کُردستان گفت: با همکاری هنرمندان بومی کُرد کاری ارائه خواهیم داد تا نسل های آینده هم از دیدن آن لذت ببرند و به آن ببالند.
وی همچنین از اتمام فیلمنامه سریال سنجرخان خبر داد و افزود: تاکنون سه بار ویرایش شده و اگر برای بهترشدن متن و صحیح تر شدن آن نیاز باشد باز هم ویرایش خواهد شد.
مشاور ویژه استاندار کُردستان در ساخت سریال فاخر سنجرخان با تأکید بر صحیح بودن داستان و فیلمنامه تهیه شده توسط آقای دری، گفت: روایت درست و صحیح از داستان سنجرخان دغدغه اصلی مردم کُرد است و در ساخت سریال نیز جاذبه های توریستی کُردستان به تصویر کشیده شود.
قطب الدین صادقی همچنین استفاده از هنرمندان بومی را در این سریال مهم دانست.
حسین جلالی، تهیه کننده این سریال 40 قسمتی هم گفت: حدود 300 هنرمند در این سریال در بخش های مختلف ایفای نقش خواهند کرد که اکثراً از هنرمندان بومی کُرد هستند.
فردین صادق ایوبی از هنرمندان کُردستان، گفت: زندگی کُردها، هنری است و برای به تصویر کشیدن نیازی به شاخ و برگ دادن نیست.
امید ورزنده، مترجم و استاد دانشگاه گفت: برای معرفی چهره واقعی سنجرخان ضروریست جدای از اسناد قدیمی به متون معاصر تاریخی نیز رجوع شود تا حق مطلب ادا شود.
ابراهیم زارعی، فرماندار سنندج هم در این مراسم با اشاره به زیبایی های طبیعی و تاریخی روستاهای کُردستان، گفت: برای ساخت بهتر این سریال بستری فراهم خواهیم کرد که لوکیشن های مناسب در اختیار عوامل سریال قرار گیرد.
شریعتی و سنجری از نوادگان سنجرخان با تشکر از مسئولان و دست اندرکاران این پروژه، گفتند: برای همکاری بیشتر اعلام آمادگی کردند.
دیگر حضار در جلسه نیز با بیان دیدگاه های خود و حمایت از ساخت سریال سنجرخان در کُردستان خواستار بکارگیری هرچه بیشتر هنرمندان کُرد در تولید و ساخت سریال های فاخر ملی شدند.
در پایان حکم تهیه کننده و کارگردان سریال فاخر سنجرخان به آنها اهداء و از فیلمنامه این سریال رونمایی شد.