به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، سرتیپ دوم پاسدار «عزتالله جعفری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان آذربایجان شرقی در یادداشتی در خصوص شخصیت امیر سپهبد شهید «صیاد شیرازی» نوشته است :
در هشت سال دفاع مقدس شاهد رشادتها و مجاهدتهای سپاه توحید بودیم و در این بین میتوان شهدا را در جامعه به عنوان الگو معرفی کرد. در کنار خیل شهدا افرادی تربیت یافتند که به عنوان اسوه، طراح، مغز متفکر و نابغه جنگ میتوان از آنها یاد کرد که شهید صیادشیرازی یکی از این افراد بود.
فرمانده جوانی که تمام ابعاد شخصیتی یک انسان کامل در وجودش تجلی یافته بود و این شخصیت موجب محبویت در قلوب تمام رزمندگان چه ارتشی و سپاهی و بسیجی شده بود. زمانی که از ابعاد شخصیتی وی سخن میگوییم باید به دو بعد نظامی و اعتقادی ایشان توام اشاره کنیم.
در بعد اعتقادی و معنوی، شخصیت شهید صیادشیرازی به نوعی اثرگذار بود که هر زمان وارد پادگان یا یگانی میشد، نور معنویت در آن مجموعه میتابید و همگان از حضور وی مطلع میشدند. در بعد تخصص و نظامی نیز صیادشیرازی در قله بود و تدابیر ایشان به همراه سرلشکر «محسن رضایی» موجب پیروزی ها و باز پسگیری بسیاری از سرزمین های اشغالی شد.
ارتباط بسیار خوب صیادشیرازی با ارتشیان و سپاهیان موجب تبدیل شدن ایشان به عنوان حلقه وصل و عامل کلیدی اتحاد شد و همین اتحاد و همدلی بود که به پیروزی های بیشمار منتهی شد.
به واسطه اتحاد و همدلی ایجاد شده در بین فرماندهان ارتش و سپاه، شاهد عملیات های موفقیت آمیز و ظفرمندانهای همچون؛ ثامن الائمه، فتح المبین، و الی بیت المقدس و... شدیم که در تمامی آنها نقش صیاد شیرازی پرجلوه و تاثیرگذار بود.
رشادت صیادشیرازی در قضیه تنگه مرصاد و تار و مار کردن منافقین کوردل نیز از دیگر حماسه ها و رشادت های ماندگار آن شهید عزیز بود که در تاریخ ثبت است.
بسیاری از نیروها به واسطه اخلاص و اعتقاد ایشان از شهید نشدنش در پایان جنگ متعجب بودند اما صیادشیرازی خود میدانست در کدام وادی قدم بر میدارد و میدانست چه زمانی باید دین خود را به اسلام و انقلاب ادا کند.
هرچند کینه منافقین شهید صیادشیرازی را از ما گرفت اما یاد و خاطره آن بزرگ مرد عرصه جهاد همچنان در تاریخ ماندگار و ثبت است.