پخش زنده
امروز: -
استاندار مازندران : بر اساس مصوبه هر متقاضی که می خواهد فعالیتی را آغاز کند ، دریافت مجوز آن باید نهایتاً ۵۸ روز طول بکشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمد اسلامی دیشب در نشست فعالان اقتصادی مازندران گفت : دوران دوجبههای فعالان اقتصادی و دولت گذشته است , باید با درک متقابل و قدرت گفتوگو مسائل را بیان کنیم.
وی افزود: اصل اول در حمایت از کالای ایرانی این است که آن را افتخار بدانیم و بهعنوان تولید فاخر از آن یاد کنیم.
اسلامی با بیان اینکه باید موانع بر سر راه اقتصادی را رفع کنیم، گفت: مصوب کردیم هر متقاضی که فعالیتی را قرار است آغاز کند، برای دریافت مجوز آن نهایتاً ۵۸ روز طول بکشد.
استاندار مازندران ادامه داد : سال گذشته برای مازندران ۳۰۰ میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده تخصیص یافت که ۳۰ درصد برای ایجاد زیرساخت در روستاها و ۷۰ درصد برای شهرها بوده است.
وی گفت : اگر خواهان رقابت تولید هستیم باید به بازار سرمایه توجه کنیم.
اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه گفته می شود ۹۰ درصد منابع آبی به دریا میرود، یک حرف تاریخی است , تصریح کرد: ساختن سد، پول میخواهد و منابع دولتی محدود است و باید کاری برای خلق منابع انجام دهیم و در این راستا باید زیرساختها را توسعه دهیم.
استاندار مازندران با بیان اینکه نیازمندیم در مقیاس بزرگ صادرات محصولات کشاورزی داشته باشیم ، افزود : صادرات خرد، بازار ما را از بین میبرد بلکه باید در حوزه طیور، صادرات باکیفیت داشته باشیم و قیمت تمامشده را کاهش دهیم.
وی با تأکید بر علمی شدن کشاورزی اظهار کرد: توسعه کشت گلخانهای نقش خوبی را در توسعه صادرات دارد.
اسلامی درباره نحوه تولید محصولات کشاورزی و ارائه مجوز از سوی دستگاه متولی عنوان کرد: اگر قرار است برای واحدی مجوز داده شود باید با حساب و کتاب باشد و بهصورت عملیاتی مجوز مرغداری صادر نمیشود ولی بهراحتی این مجوز در بازار سیاه خرید و فروش میشود.
استاندار مازندران اولویت توسعه ای این استان را برای سال جاری اکتشاف معدنی و فعال کردن معادن دانست و گفت : مازندران دارای ذخایر معدنی غنی خوبی است که باید این معادن به درستی استخراج شود.
وی در ادامه با بیان اینکه چند سرمایه گذار خارجی برای افزایش میزان تولید انرژی برق وارد مازندران شده اند , افزود : امسال میزان تولید انرژی برق دراین استان حدود یک هزار مگاوات افزوده شود که زیرساخت این کار در حال انجام است.
استاندار مازندران از دست و دلبازی در مصرف آب در این خطه شمال کشور به خصوص در حوزه کشاورزی انتقاد کرد و گفت : در شرایط فعلی طبق آمار بارش ها حدود 20 درصد کاهش یافته و این استان با کمبود آب مواجه است.
اسلامی افزود : باید به گونه مصرف آب به ویژه در بخش کشاورزی مدیریت شود که بتوانیم کمبود بارش ها را جبران کنیم.
وی تولید محصولات کم آب بر و بهره برداری قطره ای و مکانیزه از آب را راهکار اصلی در این بخش اعلام کرده است.