پخش زنده
امروز: -
۲۱ فروردین،سالروز شهادت شهید صیادشیرازی مؤسس قرارگاه مشترک عملیاتی سپاه و ارتش است که به دست منافقان مقابل منزلش به شهادت رسید.
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛ 21 فروردین؛ یادآور شهادت فرمانده ای است که یک اسطوره بود . اسطوره ای بی نظیر که توانست در زمان صلح ،شهادت را در آغوش بکشد .
فتو کلیپ/ شایسته شهادت
امير سپهبد علي صيادشيرازي در سال 1323 در کبودگنبد مشهد در خانوادهاي مذهبي به دنيا آمد. سال ششم متوسطه را در تهران گذراند و در سال 1342 موفق به اخذ ديپلم شد. در سال 1343 در کنکور دانشکده افسري شرکت کرد و پذيرفته شد. در مهرماه 1346 در رسته توپخانه دانش آموخته و با درجه ستوان دومي وارد ارتش شد. پس از طي دوره ی آموزشي در شيراز و اصفهان به لشگر تبريز و سپس لشگر زرهي کرمانشاه منتقل شد. در سال 1350 براي گذراندن دوره ی آموزش زبان انگليسي به تهران آمد و پس از پايان کلاس و جديت در تحصيل سرانجام خود از استادان زبان انگليسي شد. در سال 1352 به علت لياقتها و دقتهايش در کار، براي تکميل تخصصهاي توپخانه از طرف ارتش به امريکا اعزام شد تا دوره ی هواسنجي بالستيک را بگذراند. سپس در سال 1353 به اصفهان -مرکز توپخانه- منتقل شد. سروان صياد همزمان با اوجگيري مبارزات ملت مسلمان ايران به رهبري امامخميني در ارتش علناً به دفاع از علماي اسلام و حکومت اسلامي پرداخت و به دليل اينکه در بين افسران، تبليغات ضدرژيم ميکرد، ضداطلاعات از قرار دادن جنگافزار در اختيار وي ممانعت کرد و اعلام نمود که از واگذاري مشاغل حساس به او خودداري شود. در 19بهمن دستگير و زنداني شد اما ديري نپاييد که انقلاب به پيروزي رسيد و او هم مانند همه ی مردم ايران آزاد شد.
بعد از پيروزي انقلاب اسلامي و پس از حوادث کردستان، صياد به غرب اعزام ميشود و با هماهنگي ارتش و سپاه سنندج را آزاد ميکنند. لياقتهاي وی در کردستان موجب ميگردد تا با درجه ی سرهنگي به فرماندهي عمليات غرب منصوب گردد. اختلافاتش با بنيصدر موجب برکناري وي و خلع دو درجه ترفیع ميگردد. اما ديري نپاييد که بنيصدر سقوط کرد و شهيد رجايي به رياستجمهوري رسيد و مجدداً با دو درجه به غرب کشور اعزام ميشود. با تأسيس قرارگاه حمزه سيدالشهداء، لشکرهاي 64 اروميه و 28 کردستان و تيپهاي 23 نيروي ويژه هوابرد و تيپ 30 گرگان، شهرهاي بوکان و اشنويه را آزاد کرد.در هفتم مهرماه 1360 به خاطر رشادتها و لياقتها توسط رهبر معظم انقلاب؛ امامخميني به فرماندهي نيروي زميني منصوب شد. او با هماهنگي با سپاه قهرمان پاسداران انقلاب اسلامي در عمليات طريقالقدس، فتحالمبين، بيتالمقدس، رمضان، مسلمبنعقيل، مطلعالفجر، محرم، والفجر 1، 2، 3، 4 و 8 و 9، عمليات خيبر و بدر و قادر شرکت نمود و پيروزيهاي بزرگي را براي ايران اسلامي به ارمغان آورد. در مرداد سال 1365 از فرماندهي نيروي زميني استعفا داد و با پيشنهاد آيت الله خامنهاي و تصويب رهبر انقلاب به سمت نمايندگي امام در شورايعالي دفاع منصوب شد. در سال 66 به درجه ی سرتيپي نايل آمد. سرتيپ صيادشيرازي در سال 67 در عمليات مرصاد که مرزهاي غرب ايران مورد هجوم منافقين قرارگرفته بود، شرکت و با روحيهاي بسيجي ضربات محکمي را بر پيکر مزدوران منافق وارد کرد. سرانجام صيادشيرازي در مقام جانشيني رياست ستادکل به خدمت مشغول شد.
اميرسپهبد علي صيادشيرازي پس از عمري تلاش و مجاهدت به دست منافقان به شهادت رسيد و موجي از دينخواهي را برانگيخت.
زهره قائمی که در سال 1378 مسئولیت عملیات ترور سپهبد شهید علی صیادشیرازی را برعهده داشت یکی از منافقینی است که در درگیری های شهریور 92 در اردوگاه اشرف به هلاکت رسید .
خوش خدمتی های زهره قائمی که از معاونین مریم رجوی به حساب میآمد ، موجب شد در شهریور سال 1390 «زهره اخیانی» مسئول اول گروهک منافقان او را بهعنوان همردیف مسئول اول سازمان معرفی کند. او دو سال مسئول پادگان اشرف بود تا اینکه روز دهم شهریور ماه سال 1392 به دنبال درگیری ، 70 تن از نیروهای اصلی منافقین از جمله هفت تن از شورای رهبری و مسئولان اطلاعات و عملیات سازمان منافقین با بیش از 30 سال سابقه جنایت، به هلاکت رسیدند.
به مناسبت شهادت شهید صیادشیرازی کاربران فضای مجازی پوسترهایی از ایشان منتشر کرده اند .