پخش زنده
امروز: -
رئيس مرکز اسلامي انگليس در آغاز اين نشست که مطابق سالهاي گذشته در نخستين روزهاي سال جديد برگزار مي شود بر ضرورت اميدبخشي به جامعه تاکيد کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن؛ نشست مسئولان مراکز اسلامي و روساي نمايندگي ها و نهادهاي ايراني مستقر در انگليس با حضور سفير جمهوري اسلامي ايران در اين کشور و به ميزباني مرکز اسلامي انگليس در لندن برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمين محمدعلي شمالي رئيس مرکز اسلامي انگليس در آغاز اين نشست که مطابق سالهاي گذشته در نخستين روزهاي سال جديد برگزار مي شود بر ضرورت اميدبخشي به جامعه تاکيد کرد. وي؛ اميد را يکي از شاخصهاي تشخيص رشد معرفتي و معنوي افراد دانست و تصريح کرد: هر چقدر ميزان معنويت انسان بيشتر باشد اميد هم در او بيشتر خواهد شد.
دکتر شمالي افزود: با شناخت درست خدا و درک نظام افرينش متوجه خواهيم شد که شر نمي تواند قطبي مقابل خير باشد به اين يقين خواهيم رسيد که باطل رفتي است.
نماينده مقام معظم رهبري در مرکز اسلامي انگليس با استناد به آيات و روايات ياس و نااميدي را جنود شيطان خواند و افزود: ياس و نوميدي از رحمت الهي از بزرگترين گناهان کبيره محسوب مي شود.
دکتر محمدعلي شمالي امام زمان (عج) را حجت خدا و تجسم و پشتوانه مجسم اميد دانست و گفت: با اين پشتوانه ديگر نبايد نااميد بود و هر چقدر از لحاظ معنوي پيشرفت کنيم اميد هم در ما افزايش خواهد يافت و به ديگران هم اميد خواهيم داد.
وي اين تصور را که خوف نقيض رجاست رد کرد و افزود: اين ياس است که نقيض رجاست و خوف براي اين است که در اميدواري عاقلانه رفتار شود و خطرها ناديده گرفته نشود. بنا بر اين خوف، رجا را محدود نمي کند بلکه در مسير درست قرار مي دهد، و امکان سفر تا بي نهايت را براي دارنده ان مهيا مي کند.
نماينده رهبر معظم انقلاب با بيان اينکه از جمله مواردي که در کشور به ان نياز داريم "اميد" است گفت: گاهي خواسته يا ناخواسته جوي پديد مي اوريم که نتيجه اش ياس و نوميدي است. وي با بيان اينکه در نظام هستي باطل جايگاهي ندارد افزود: اميد پيش نياز اصلاح در امور و باطل مانند حباب و کف روي آب است و از بين رفتي است و اين حق است که مي ماند.
دکتر شمالي ابراز اميدواري کرد همه بشريت با پيمودن مسير الهي به صلح، سعادت و عدالت برسند.
در اين مراسم؛ حميد بعيدي نژاد سفير جمهوري اسلامي ايران در انگليس نيز با تبريک سال جديد و قدرداني از برگزاري چنين نشستهايي به شرايط حساس کنوني جهان اشاره و بر ضرورت وحدت، همدلي و همفکري براي فائق امدن بر مشکلات تاکيد کرد.