پخش زنده
امروز: -
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصرف روزانه یک واحد حبوبات توصیه میشود که منظور از یک واحد حبوبات، نصف لیوان حبوبات پخته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ دکتر زهرا عبداللهی با بیان اینکه گروه غذایی حبوبات منبع ارزان تأمین پروتئین و ریزمغذیها به شمار میروند، افزود: مقادیر زیادی کلسیم، روی و آهن از گروه غذایی حبوبات تأمین میشوند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بهتر است حبوبات به صورت ترکیبی به همراه غلات مصرف شود، غذاهایی مانند عدس پلو، ماش پلو، لوبیا پلو، عدسی و نان و خوراک لوبیا و نان از جمله ترکیباتی است که منبع غنی پروتئین است و در واقع پروتئین موردنیاز بدن را تأمین میکند، بنابراین به طور مثال زمانی که عدسی به همراه نان مصرف میشود، نیازی به مصرف گوشت نیست و ترکیب آن دو پروتئینی با کیفیت بالا را به بدن میرساند.
دکتر عبداللهی با بیان اینکه روزانه مصرف یک واحد حبوبات توصیه میشود، افزود: منظور از یک واحد حبوبات، نصف لیوان حبوبات پخته است.
وی گفت: بهتر است که در پخت برنج سفید غلات و سبزیها نیز افزوده شود، زیرا برنج سفید به تنهایی به افزایش وزن دامن میزند و از آنجا که حبوبات منبع غنی فیبر غذایی هستند، به کنترل چاقی و اضافه وزن کمک میکنند، بنابراین مصرف روزانه حبوبات در رژیم غذایی روزانه به سلامت فرد کمک میکند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه عدهای به علت نفاخ بودن حبوبات از مصرف آن گریزان هستند، افزود: برای کاهش نفخ حبوبات میتوان آنها را مدتی در آب خیساند و بعد پخت.