پخش زنده
امروز: -
قطع درختان تپه جنگلی ابوذر نهاوند مدتی است موجب نگرانی مردم شده است .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز همدان ، این تپه تفریحی، گردشگری، نزدیک به ۴۰هکتار مساحت دارد و دارای انواع درختان کاج و سرو از نوع سیبری با تحمل ۴۰ درجه سرما است.
درختان کاج ، سرو ، بادام، انار ،زردآلو، انجیر، سنجد ، زبان گنجشک، نارون، اقاقیا و گوجه سبز از دیگر درختانی است که در این تپه خودنمایی می کنند.
فرماندار نهاوند به اصحاب رسانه گفته است : قطع درختان تپه ابوذر باید پیگیری شود و هیاتی را مسئول رسیدگی به این موضوع خواهم کرد.
آقای حسین پور ، شهردار نهاوند در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما گفت : باتوجه به اینکه از سال های گذشته جنگل بام نهاوندتوسط یک دهنه چشمه در روستای مرادباد آبیاری می شد اما متاسفانه از ۲ سال گذشته تاکنون به علت کم آبی وبروز مشکلات قضایی بین شهرداری واهالی روستا متاسفانه آب کافی برای آبیاری این جنگل در اختیار شهرداری نداشتیم .
او ادامه داد : عملا برخی از درختان این بام خشک شدکه برای جلوگیری از آتش سوزی ناشی از خشک شدن درختان وجنگل وهمچنین ارایه چهره زیبا و سرسبز درختان این منطقه در سال گذشته تعدادی از درختان خشک که عملا خشک شده بود را هرس کردیم .
به گفته شهردار نهاوند قراراست مساحت۹۵هکتاری جنگل ابوذر در سال های آینده به۱۳۰هکتار افزایش پیداکند که این در صورتی است که آب مورد نیاز آبیاری جنگل تامین شود.