اعتصاب سراسري معلمان نشان دهنده ضعف سيستم آموزشي آمريکاست
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما، تظاهرات هزاران معلم در بخشهای مختلف و دورافتاده آمریکا نشان دهنده عمیق شدن ضعف در سیستم آموزشی در آمریکا پس از سالها کاهش بودجه و عدم افزایش حقوق آنهاست به گونهای که بسیاری از آموزگاران کار تدریس را رها کرده اند و احساس میکنند که کارشان بی ارزش است.
"لیلی اسکلسن گارسیا" رئیس اتحادیه آموزش ملی در این باره به فرانس پرس گفت: ما تاکنون چنین بحران حادي ندیده بودیم.
در مرکز و جنوب ایالتهای اوکلاهما و کنتاکی آمریکا هزاران معلم مدارس عمومی به همراه دانش آموزان و والدین آنها از روز دوشنبه گذشته دست به تظاهرات و اعتصاب زده اند و در مقابل سالنهای مجلس قانونگذاری تجمع کرده اند.
آخرین باری که ایالت اوکلاهما شاهد تظاهرات معلمان بود به سال ۱۹۹۰ برمی گردد که تنها ۴ روز طول کشید. اما اکنون صدها مدرسه بسته شده است و اعتصاب معلمان انتظار میرود همچنان در هفته آینده ادامه داشته باشد.
معلمان ایالت آریزونا نیز انتظار میرود به جمع تظاهرکنندگان ملحق شوند. تظاهرات مختلفی نیز از سوی معلمان غرب ویرجینیا برگزار شده است و این تظاهرات جرقه تظاهرات معلمان سایر ایالات را زده است.