پخش زنده
امروز: -
هواشناسی درباره ناپایداری های جوی و سیلابی شدن رودخانه ها درچهارمحال وبختیاری هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزچهارمحال وبختیاری ، مدیرکل هواشناسی استان گفت:با فعالیت سامانه ناپایدار از اواخر امروز، وزش تندباد،تگرگ و بارش باران به ویژه در نواحی غربی استان پیش بینی می شود.
شاهرخ پارسا گفت:فعالیت این سامانه تا روز یکشنبه تداوم دارد.
وی گفت: رگبار،رعد و برق در نقاط مستعد تگرگ، همراه با آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیلها و رودخانه ها دور از انتظار نیست.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال وبختیاری گفت: این شرایط تا روز چهارشنبه تداوم دارد.
وی به هم استانی ها به ویژه عشایر توصیه کرد با توجه به فصل بهار و رگباری بودن بارش های این فصل که خطر سیلاب را به همراه دارد، از چادر زدن و توقف در کنار رودخانه ها و مسیل ها و همچنین از استقرار در ارتفاعات به سبب رعد و برق خودداری و دامداران هم از چرای دام ها در این نواحی خودداری کنند.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به احتمال طغیان رودخانه ها و وقوع رعد و برق، شیلات داران، تمهیدات لازم را برای تنظیم ورودی و خروجی آب استخرهای پرورش ماهی های سردآبی وتغذیه ماهی ها اتخاذ کنند.