پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ جنبش مقاومت اسلامي فلسطين ( حماس) با اشاره تلويحي به اظهارات اخير محمد بن سلمان وليعهد عربستان ، تسريع روند اظهارات و مواضع برخي ها را که در جهت مشرعيت بخشيدن به اشغالگري رژيم صهيونيستي بر اراضي فلسيطين است محکوم کرد .
جنبش حماس با انتشار بيانيه اي در وب سايت رسمي خود تاکيد کرد اين سخنان و موضع گيريها در چارچوب جلب رضايت قدرت هاي منطقه اي به ضرر حقوق فلسطيني ها و يا در چارچوب مناقشات ميان کشورها مطرح مي شود .
به گزارش خبرگزاري اسپوتنيک از غزه ، جنبش حماس اين سخنان و موضع گيريها که همزمان با تسريع روند جنايت هاي اسرائيل و اقدامات مستمر اين رژيم درنقض حقوق مردم فلسطين و مقدسات آنان از طريق يهودي سازي شهر قدس ، توسعه شهرک سازي در کرانه باختري رود اردن ، ادامه محاصره نوار غزه و کشتار غير نظاميان بي گناه و کودکان فلسطيني مطرح مي شود ، به شدت محکوم کرد .
جنبش حماس در اين بيانيه عادي سازي روابط با اسرائيل به هر شکل ممکن و در هر سطوحي را مردود دانست .
جنبش حماس همچنين بر لزوم تلاش در جهت حمايت از مردم فلسطين ، پشتيباني آنان و تقويت پايداري و مقاومت مردم در سرزمين شان و نيز ادامه سياست تحريم و انزواي اسرائيل که تهديد و خطري براي فلسطين و کل منطقه است ، تاکيد کرد .
حماس افزود اين سخنان و مواضع پيامدهاي خطرناکي براي مردم فلسطين و حقوق اساسي و تاريخي آنان در پي خواهد داشت و بايد در اين سياست ها و مواضع با خواسته عموم مردم کشورهاي عربي و اسلامي سازگاري ندارد ، بازنگري صورت گيرد.