هنرستان هنرهای زیبای اصفهان 81 سال در کنار زاینده رود محل آموزش استادان برجسته و صاحب سبک بوده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ بسیاری از مفاخر کشور و اصفهان مانند محمود فرشچیان، امیر هوشنگ جزی زاده، جواد رستم شیرازی، احمد صنیعی، محمد خلیلی گلریز از هنرجویان هنرستان هنرهای زیبای اصفهان هستند.
هنرستان هنرهای زیبای اصفهان در زمینی به وسعت بیش از 8 هزار مترمربع از معماری ویژه ای برخوردار است. در طراحی این هنرستان معماری 2هزار و 500 ساله ی ایرانی به چشم می خورد، ورودی های پلکانی این بنا از جنس سنگ پارسه که برداشتی از پله های تخت جمشید است و ستون های بلندی که نشان از اقتدار و عظمت معماری ایرانی دارد.
این هنرستان فعالیت خود را با دو رشته فلزکاری و درودگری آغاز کرد و بعدها رشته های دیگری چون نقاشی، نگارگری، تذهیب، زری بافی، کاشی سازی، منبت کاری، قلم زنی و خاتم سازی ودیگر رشته های هنری در این هنرستان تاسیس شد.
علی حاجی زکی مدیر هنرستان هنرهای زیبای اصفهان گفت: در این هنرستان در گذشته بیش از 15 رشته ی هنری در این هنرستان آموزش داده می شد که بیشتر آنها حذف شده و در حال حاضر رشته های موسیقی، نمایش، گرافیک، پویا نمایی، نقاشی و صنایع دستی در آن تدریس می شود.
نسترن عکاشه مسئول گنجینه هنرستان هنرهای زیبای اصفهان هم گفت: در این هنرستان قدیمی گنجینه ای با 300 اثر هنری از استادان برجسته و هنرجویان آن در رشته های مینیاتور، تذهیب، نقاشی، فلزکاری، خاتم، مینا سازی، پارچه های زری بافی، فرش و صنایع چوب مانند معرق، مشبک، منبت به نمایش گذاشته شده است.
این هنرستان تاریخی 24 اسفند سال 1383 با شماره 11541 در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.