انگليس از ارسال اسناد مربوط به ماجراي اسکريپال خودداري کرد
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: لندن و واشنگتن درخواستهای مسکو را برای ارسال یک سند چاپ شده مربوط به پرونده مسمومیت جاسوس دوجانبه روس در انگلیس نادیده گرفته اند.
به گزارش اسپوتنیک از مسکو، وی در صفحه فیس بوک خود درباره چیزی که بنا به گزارش روزنامه کومرسانت روسیه، دلیل اخراج دیپلماتهای روسیه در ارتباط با پرونده سرگئی اسکریپال بود، نوشت: «این شکست و ناکامی برای ترزا مینخست وزیر انگلیس است. بزرگترین نمونه دستکاری در افکار عمومی جهان افشا شده است و دولت و مقامات انگلیس در آن دست دارند. تصمیم درباره مسئولیت یک کشور در یک حمله شیمیایی بر اساس شش عکس گرفته شد.»
زاخارووا پیشتر به شبکه تلویزیونی ان تی وی گفت: آمریکا و انگلیس درخواستهای مکرر مسکو را برای ارائه یک سند چاپ شده درباره حادثه مسمومیت جاسوس دوجانبه روس نادیده گرفته اند. وی افزود «این سند که به نوعی توضیحات لندن درباره رویداد سالزبری است هرگز توسط رسانهها منتشر نشده است.»
وی گفت: وزارت امور خارجه روسیه بارها تلاش کرد این سند را به دست آورد و برای این منظور درخواستهای خود را به مقامات مرتبط آمریکایی و انگلیسی فرستاده است. «ما این کارها را علنا انجام دادیم ولی در عمل هیچ اطلاعاتی دریافت نکردیم.»
اظهارات زاخارووا یک روز بعد از آن مطرح شد که حدود ۲۰ کشور اروپایی و آمریکا، کانادا و اوکراین، بیش از یکصد دیپلمات روس را اخراج کردند. روسیه تاکيد کرده است به این اخراجها به نوبه خود پاسخ مناسب خواهد داد.