تاکيد دبيرکل حزب الله بر ضرورت حضور اين حزب در پارلمان لبنان
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، دبیرکل حزب الله لبنان ضمن تاکید بر ضرورت حضور این حزب در پارلمان این کشور، دیدار مخفیانه مقامات عالیرتبه عربستان و سوریه و درخواست قطع رابطه با ایران و مقاومت در مقابل توقف حمایتهای ریاض از تروریستها را فاش کرد.
پایگاه خبری النشره لبنان نوشت، سید حسن نصر الله دبیرکل حزب الله لبنان در دیدار با اعضای ستاد انتخاباتی این حزب در بیروت با افشای خبر دیدار اخیر مقامات عالی رتبه عربستان سعودی و سوریه (در جایی که نامش فاش نشد) گفت، عربستانیها در این دیدار درخواست قطع روابط سوریها با ایران و مقاومت را در مقابل پایان دادن به حمایتهای خود از تروریستها در سوریه و حمایتهای صدها میلیارد دلاری از بازسازی این کشور مطرح کردند و این پیشنهاد دو بار به سوریها یعنی در زمان حکومتهای ملک عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه سابق و سلمان بن عبدالعزیز پادشاه کنونی این کشور داده شد و این مساله نشان میدهد هدف از این مبارزه، هدف قرار دادن مقاومت است».
وی در ادامه به موضوع انتخابات اشاره کرد و گفت: «با آرامش خیال سیاسی و اخلاقی در انتخابات شرکت میکنیم، هر چه در توان داشتیم به همپیمانان خود کمک کردیم، با لحنی تحریک آمیز به انتقاداتی که از ما میشود پاسخ نخواهیم داد. مردم ما به پیروزی عادت کرده و با چشمان خود آن را مشاهده کرده اند و ان شاء الله در مبارزات انتخاباتی نیز شاهد پیروزی ما در انتخابات خواهند بود.»
سید حسن نصرالله تکرار کرد: «اگر ضعفی در استقبال از انتخابات و حمایت از فهرست الامل و الوفاء مشاهده کنم، به شهرها و روستاهای بلعبک - الهرمل خواهم رفت، شوخی نمیکنم، این سخنان برای تشویق و دلگرمی نیست»
وی افزود: «ائتلاف بین حزب الله و جنبش امل فوق راهبردی است و دارای ابعاد ایمانی و اعتقادی است.
سید حسن نصر الله خطاب به اعضای ستاد انتخاباتی حزب الله لبنان گفت: «از جریان المستقبل و دیگر جریانها چیزی جز اینکه به ما دشنام دهند نخواهید شنید تا بدین ترتیب رضایت عربستان سعودی و امریکا جلب شود و در حقیقت چیزی ندارند که به طرفداران خود بگویند».
سید حسن نصر الله تاکید کرد: «قدرت حزب الله بیشتر شده است بدین معنا که چشمها باز شده و حملهها بزرگتر شده است. آمریکا در حال حاضر مشاهده میکند که حزب الله لبنان طرحهای آن را در منطقه بویژه در سوریه و عراق تهدید میکند. مجموعهای از پیروزیها داریم که این مساله مساله آمریکا و همپیمانان این کشور را خشمگین میکند، به همین علت عربستان و کشورهای حاشیه خلیج (فارس) با امکانات انبوه، ابزارهای کثیف و امکانات گسترده رسانهای وارد عمل شده اند و دخالت میکنند».
سید حسن نصر الله خاطر نشان کرد «نبرد امروز ما، نبرد برای موجودیت، عزت و کرامت است، نمایندگان ما نمایندگان مقاومت هستند و حضور آنها در پارلمان، جایگاهی در دولت با هدف حمایت از مقاومت در اختیار ما قرار میدهد. عربستان سعودی سعی کرد با بازداشت سعد حریری نخست وزیر لبنان و وادار کردن وی به استعفا، دولت را در چهارم نوامبر سرنگون کند. زیرا آنها میخواهند حزب الله را از کابینه لبنان خارج کنند و اگر میتوانستند کشور را به سوی جنگ داخلی میبردند، اما میترسند شکست سختی متحمل شوند».
سید حسن نصر الله تاکید کرد، طرح عربستان، سوق دادن کشور به درگیری با مقاومت است و عبدالله بن عبدالعزیز شاه فقید عربستان به من گفت که شخصا از برخی نمایندگان جریان المستقبل و گروه ۱۴ مارس در نخستین جلسه انتخاب رئیس جمهور یعنی دو سال و نیم پیش خواسته بود سمیر جعجع رئیس حزب القوات اللبنانیه را به عنوان رئیس جمهور انتخابات کنند. هدف عربستان و امریکا درگیری با حزب الله لبنان بود.
سید حسن نصر الله حضور وزرای حزب الله در کابینه را در چارچوب حمایت از آن دانست و گفت، در نتیجه جنگ ژوئیه و پس از آن، توازن بازدارندگی بین لبنان و اسرائیل به وجود آمد و بزرگترین خطر هم اکنون از داخل است و هدف از حضور حزب الله در کابینه، جلوگیری از اتخاذ هرگونه تصمیمی علیه مقاومت است. وی خاطر نشان کرد تا پیش از سال ۲۰۰۵، حضور سوریه تضمینی برای جلوگیری از درگیری با حکومت بود و به همین علت نیازی برای وارد شدن در کابینه نداشتیم، اما پس از سال ۲۰۰۵ برای حمایت از مقاومت وارد دولت شدیم زیرا برخی سعی میکردند از امکانات حکومت برای ضربه به مقاومت استفاده کنند و صحت این سخنان در سال ۲۰۰۶ ثابت شد، زیرا در پارهای اوقات مبارزه ما در دولت بسیار سختتر از مبارزه در جبهه جنگ بود. اسرائیل با چشم پوشی از شرط ایجاد منطقه خلع سلاح شده در جنوب رودخانه اللیطانی در جنوب لبنان، با توقف درگیریها موافقت کرد؛ اما دولت لبنان آنچه را اسرائیلیها پذیرفته بودند نپذیرفت و موضع دولت لبنان بدتر از موضع اسرائیلیها بود و اگر وزیرانی از حزب الله لبنان در دولت فواد سنیوره حضور داشتند، تصمیماتی که روز پنجم مه ۲۰۰۸ اتخاذ شد، گرفته نمیشد زیرا هدف از این تصمیمات ایجاد درگیری بین حزب الله لبنان و ارتش این کشور بود.
سید حسن نصر الله در ادامه گفت: هدف ما از ورود به کابینه در سال ۲۰۰۵، حمایت از مقاومت بود و با توجه به تشدید تهدیدات، این کار واجبتر شده است. همچنین با توجه به تحولات و وخامت اوضاع مالی و بدهی عمومی که ممکن است به ورشکستگی کشور و فروپاشی آن منجر شود، باید حضور قدرتمندی برای حمایت از کشور در پارلمان و حکومت داشته باشیم، این در حالیست که آمریکاییها نتوانستند با توسل به زور با ما مقابله کنند.
ما به دنبال قدرت نیستیم، اما مسوولیتی شرعی و قانونی برای محافظت از کشور خود داریم. حجم بدهیهای کشور به ۸۰ میلیارد دلار رسیده است که یک سوم آن صرف ساختارهای زیربنایی شده و مابقی غارت شده است. در حال حاضر نیز میخواهند با افزودن هفده میلیارد دلار دیگر به بدهی ها، آن را غارت کنند.