به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، محمدابراهیم الهی تبار معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمانشاه، ضمن تشریح
اولویتهای کاری در استان کرمانشاه گفت: تمام تلاش ما در حوزه امنیتی استان این است که بازارچه و برخی از مرزهای مسدود شده در سال ۹۶ را دوباره به راه انداخته و زمینه اشتغال مجدد مردم این منطقه را فراهم کنیم
الهی تبار همچنین ضمن تاکید بر جذب انواع سرمایه گذاری در استان گفت: خوشبین هستیم تا بتوانیم سرمایه گذارانی توانمند را در استان مجاب به سرمایه گذاری کنیم و وظیفه تامین امنیت سرمایه گذاری را به خوبی برای این عزیزان به وجود بیاورم تا رونق اقتصادی به این استان بازگردد.
معاون سیاسی استاندار ادامه داد: در حوزه اجتماعی آن چیزی که مهم است بحث افزایش مشارکت اجتماعی به عنوان محور اصلی کار در استانداری است تا بتوانیم با استفاده از نظرات صاحب نظران فعال باشیم. در حوزه جامعه شناسی با کمک صاحب نظران بتوانیم پایهای را در حوزه آسیبهای اجتماعی، تامین اجتماعی، فرهنگ ایثار و شهادت ترویج و ارتقا دهیم.
وی تصریح کرد: همچنین استفاده از ظرفیتهای قوی استان در مسائل فرهنگی و نگاه مردم به حوزه توسعه در استان را در قالب یک برنامه نظاممند توسعه میدهیم.
الهی تبار گفت: در حوزه مسائل سیاسی نشاط سیاسی و توانمندی احزاب در استان را افزایش خواهیم داد.
معاون سیاسی استاندار با بیان این که تقویت حوزه رسانه و مطبوعات را در سال جاری دنبال خواهیم کرد، افزود: توانمندسازی کمی و کیفی سازمانهای مردم نهاد در استان را مد نظر داریم که میتوان در حوزه مشارکت اجتماعی به عنوان یکی از ظرفیتهای استان به آن توجه کرد و از ظرفیتهای سمنها و سازمانهای مردم نهاد استفاده کرد.
وی با بیان این که کرمانشاه استان ثروتمندی است، گفت: ثروت استان در حوزه تمدن و تاریخ، در حوزه منابع طبیعی (دارا بودن دشتهای حاصل خیز استان و بارشهای خوبی که دارد) و ذخایر معدنی خوب به عنوان استان ثروتمندی است.
الهی تبار با اشاره به ظرفیتهای فرهنگی خوب این استان افزود: اقوام و مذاهب مختلف به ما کمک میکند تا بتوانیم از این ظرفیتها به عنوان فرصت استفاده کنیم.
معاون سیاسی استاندار با اشاره به وجود زیرساختهای بسیار خوب در حوزه مسائل حمل و نقل ادامه داد: در استان فرودگاهها و نیروگاههای خوبی داریم.
وی گفت: انشالله بتوانیم از این ثروتهایی که خداوند در این استان نهاده است در جهت توسعه استان به خوبی بهره وری و ظرفیتهای بالقوه را به بالفعل ارتقا دهیم.