پخش زنده
امروز: -
امير سرتيپ خلبان شاه صفي با اطمينان کامل از توان متخصصان داخلي، متبحرانه هواپيماي اف 5 تازه بازآماد (اورهال) شده را در نمايشگاه راهيان نور پايگاه وحدتي دزفول تست نهايي کرد.
به گزارش خبرگزاري صداو سيما از روابط عمومي ارتش، صبح روز گذشته امير سرتيپ خلبان حسن شاه صفي فرمانده نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در حاشيه بازديد از نمايشگاه هوايي راهيان نور پايگاه چهارم وحدتي دزفول در حضور زائرين پرشور راهيان نور، با يک فروند هواپيماي جنگنده اف 5 که به دست توانمند متخصصين فني نيروي هوايي باز آماد شده بود، اقدام به پرواز بر فراز نمايشگاه کرد و با حرکات نمايشي بازيدکنندگان را به وجد آورد.
در اين پرواز که هدايت هواپيماي بازآماد شده ازجانب فرمانده نيروي هوايي ارتش انجام شد، حرکات نمايشي از جمله پرواز در ارتفاع پايين، چرخش هاي نمايشي، لمس چندين مرحله باند فرودگاه و ادامه پرواز(touch and go) که يکي از فني ترين حرکت هاي پروازي است به اجرا درآمد.
بنا براين گزارش، برابر دستورالعمل هاي مصوب، فرماندهان نيروها از پروازهاي عملياتي و آموزشي منع شده اند ليکن فرمانده نيروي هوايي با هماهنگي و کسب مجوز ازامير سرلشکر موسوي فرمانده کل ارتش اقدام به اجراي اين پرواز داوطلبانه کرد .
اين هديه ارتش جمهوري اسلامي ايران در آغاز سال جديد به ملت عزيز ايران با هدف تاکيد بر توانمندي نيروهاي داخلي و اتکا به بازوان و فکر متخصصان داخلي و همچنين يادآوري رشادت ها و جان فشاني هاي خلبانان غيور ميهن اسلامي در چهار دهه عمر پربرکت انقلاب اسلامي است.