پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما از رم ، غذاهاي ايراني با طعم و عطر و بوي منحصر به فرد شان طرفداران زيادي هم در خارج از مرزهاي ايران از جمله ايتاليا دارند.
ايتاليايي هايي که در اين کشور يا در سفر به ايران طعم غذاهاي ايراني را تجربه کرده باشند، به طرفداران پر و پا قرص انها تبديل مي شوند.
خانم « فليچتا فرارو» رايزن فرهنگي پيشين ايتاليا در ايران و رئيس انجمن فرهنگي 33 پل به خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما در رم گفت:« من غذاهاي ايراني را خيلي دوست دارم و وقتي در منزلم مهمان ايتاليايي دارم هميشه غذاهاي ايراني طبخ مي کنم».
حسين آقا صاحب قديمي ترين رستوران ايراني در رم است ، به سراغ او رفتم تا ببينم براي مشتريان ايتاليايي اين رستوران کدام يک از غذاهاي ايراني لذيزتر است. حسين پرپنچي، به خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما در رم گفت:« ايتاليايي ها عاشق غذاهاي ايراني هستند.يکي از غذاهايي که ايتاليايي ها خيلي دوست دارند، باقالي پلو با بره است . مشتريان ما برخي از اوقات براي اين که مطمئن باشند که باقالي پلو داريم قبل از امدن به رستوران با ما تماس تلفني مي گيرند ».
سفره ايراني سفره اي رنگارنگ و نمادي از فرهنگ غني سرزمين پهناور ماست. باقالي پلو يکي از اين غذاهاست که در سفره ايراني دلبري مي کند و نه فقط در ايران بلکه در بيرون از مرزهاي کشورمان نيز طرفداران زيادي را به خودش جلب مي کند.
شات ليست
1- خانم « فليچتا فرارو» رايزن فرهنگي پيشين ايتاليا در ايران
2و3 - شهروند ايتاليايي
4- صاحب قديمي ترين رستوران ايراني در رم
5- شهروندايتاليايي