به گزارش
خبر گزاری صدا و سیما، مرکز فارس، خنج در محل تقاطع استان فارس به سمت استانهای هرمزگان و منطقه پارس جنوبی در استان بوشهر و شهرستانهای جنوبی فارس قرار گرفته است و مسافران زیادی که قصد سفر به مناطق جنوبی کشور را دارند، از این شهرستان گذر میکنند.
شهرخنج امسال با بهار نسبتا زیبا و دلپذیر، مهیاتر از همیشه به انتظار میهمانان نوروزی نشسته است تا مقدم آنان را بر دیبای حریر بهاری خود گرامی دارد.
رایحه بهار نارنج و تارونه در نسیم بهاران با شبدر و شبو و بابونه در هم آمیخته و شقایقها ولاله سرخ با گلهای هزاررنگ به دشت ودمن جلوهای خاص بخشیده است.
شهرستان خنج علاوه بر بهار زیبا و دلپذیر، دارای صدها اثر تاریخی و جاذبههای گردشگری وتفرجگاه طبیعی است که هر یک جذابتر از دیگری آماده بازدید مهمانان نوروزی است.
بعضی از آثار و بناهای باستانی و تاریخی کشف شده در این شهرستان متعلق به سه دوره پیش از تاریخ، دوره ایران باستان و دورههای اسلامی هستند.
تپههای طوف، گورستان چهره، تمب گب درباغان، تمب لفا و توانگران، جاده دیگ اشکان در منطقه باستانی شهرستان حمامی، حمامها و اشیای تاریخی و سفالینههای مکشوفه درآن برخی از این آثار هستند.
مناره کاشی دانیال و مجموعه تاریخی آن، سردر مسجد جامع و مجموعه سرای شمسیه مشتمل بر مسجد جامع و بقعه شیخ محمد ابونجم، مجموعه تاریخی شعیبیه، سدمیر، گورستان سلاطین سلجوقی، سنگ نبشتههای به خط کوفی و ثلث به جای مانده از دورههای مختلف اسلامی، بقاع متبرکه و تاریخی شاه عبداسلام، شاه فخرالدین احمد سید معلی سید احمد علمدار سرو خراسان (معروف به پیرمرد خراسانی) و قلاع میمون دژ و کلوکی بناهای تاریخی، بخش دیگری از آثار گردشگری خنج هستند که از دوران ساسانی به جای مانده اند.
چشمه هفت رنگ آب گرم چاه کاظما، بناب شهرستان حمامی، تنگ نارک، هونار، دشتهای چهل گزی، پشت بند، دشت لاله و تنک نارک، پارک کوه پایه از تفرجگاهها دیدنی خنج هستند.
شهرستان خنج ۷۵ بقعه ومکان فرهنگی مذهبی دارد.
تنها هتل، مسافرخانه، مهمان سراهای ادارهها و همه مدارس مرکز شهرستان و روستاهای مسیر محورهای اصلی برای اسکان مسافران نوروزی آماده اند.