پخش زنده
امروز: -
يكي از تنقلاتي كه در ايام عيد بسيار مصرف ميشود آجيل است. اما خوب است نكاتي در مورد آجيل و فوايد آن هم بدانيد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد،مصرف آجيل به عنوان بخشي از يك رژيم غذايي سالم و متعادل، براي حفظ سلامت قلب بسيار مفيد است. در حقيقت مصرف گردو، بادام و ساير مغزها باعث كاهش كلسترول خون ميشود و از آنجا كه شرايط نگهداري و حمل اين مواد به محل كار يا مدرسه نيز بسيار راحت است، ميتوان به عنوان ميانوعدهاي مغذي نيز از آنها استفاده كرد.
مطالعات در اين زمينه نشان ميدهد در افرادي كه از آجيل به عنوان يك رژيم غذايي براي سلامت قلب استفاده ميكنند، ميزان كلسترول مضر خون كاهش مييابد.
خوب است بدانيد بالا بودن ميزان اين نوع كلسترول در خون از دلايل اصلي بيماريهاي قلبي است.
همچنين با مصرف مناسب اين مغزها ميتوان از ايجاد لختههاي خوني جلوگيري و از بروز حملههاي قلبي نيز پيشگيري كرد.
بسياري از آجيلها داراي ميزان خوبي از اسيدهاي چرب امگا 3 هستند.پ
امگا3 از انواع مفيد اسيدهاي چرب است كه به سلامت قلب كمك ميكند.
اين اسيدهاي چرب در مواد ديگري مانند گوشت بسياري از ماهيها نيز يافت ميشوند ولي آجيل يكي از بهترين منابع گياهي آن است.
آجيل شامل مقدار بسيار زيادي چربي است (حدود 80درصد آجيل را چربي تشكيل ميدهد) و با وجود اين كه بيشتر اين ميزان چربي براي سلامتي مفيد است اما باز هم مقدار زيادي كالري دارد. به اين دليل است كه بايد آجيل را در حد اعتدال مصرف كنيم.
در حقيقت بهتر است آجيل را جايگزين بخشي از موادي بكنيد كه چربي اشباع دارند مانند گوشت قرمز، تخم مرغ و محصولات لبني.