بسته سلامت ؛
لزوم مصرف تغذیه صحیح در ایام نوروز
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه شیراز بر لزوم مصرف صحیح تغذیه در ایام نوروز تاکید کرد.
به
گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مرکز فارس، رضیه شناور با اشاره به افزایش مصرف انواع شیرینی، آجیل و خشکبار در ایام نوروز گفت: این اقلام جزء مواد پرکالری بوده و افراط در مصرف آنها موجب افزایش وزن و چاقی میشود
وی افزود: ضروریست برای جلوگیری از مصرف شیرینی و شکلاتهای پر کالری، هنگام خرید انواع ساده، سایز کوچک و رژیمی آن انتخاب شود.
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه میوهها دارای ویتامینهای مختلف، املاح معدنی و ترکیبی به نام آنتی اکسیدان هستند، گفت: در مهمانیهای ایام نوروز، ضروریست مصرف میوه، جایگزین مصرف شیرینی و شکلات شودو میزان مصرف میوه هم باید بر اساس نیاز روزانه یعنی ۲ تا ۴ واحد در روز باشد تا منجر به چاقی و اضافه وزن نشود.
شناور با بیان اینکه انواع مغزها و تخمه ها، دارای مقادیر زیادی چربی هستند، تاکید کرد: در مصرف آجیل و خشکبار، نباید زیاده روی شود چرا که هر ۱۰۰ گرم آن دارای ۵۰۰ تا ۶۰۰ کالری انرژی است.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه در تعطیلات نوزوز تحرک و فعالیت جسمی افراد کاهش مییابد توصیه کرد: ورزش و مصرف میوه، سبزی و سالاد از عوامل کاهش قند و چربی خون ، کاهش کلسترول و تنظیم تعادل فشار خون است و به حفظ سلامت قلب و عروق نیز کمک میکند.