دانشجویان فسا در جشنواره غذای سالم با یکدیگر به رقابت پرداختند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر داخلی بیمارستان تخصصی شریعتی فسا گفت: ۵۵ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی فسا در قالب ۳۵ گروه،در جشنواره غذای سالم با هم به رقابت پرداخته و داوران ۱۰ گروه برتر را انتخاب کردند. زبردست افزود: هدف از برگزاری این جشنواره، ترویج تغذیه سالم، آشنایی با غذاهای مناسب، رژیم سالم و پخت درست غذا است . همچنین در کنار این جشنواره ۴۵ نفر به صورت رایگان از مشاوره تغذیه بهرهمند شدند.