پخش زنده
امروز: -
اعزام کاروان های نوروزی راهیان نور استان اصفهان به مناطق عملیاتی جنوب کشور از امروز آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛ مسوول اردویی راهیان نور سپاه صاحب الزمان (عج) اصفهان گفت: نخستین کاروان نوروزی راهیان نور با اعزام 368نفر در قالب هشت کاروان خانوادگی به مناطق عملیاتی جنوب کشور از امروز در استان آغاز شد.
عباس محمدی با بیان اینکه اعزام کاروان های راهیان نور در مقایسه با سال قبل بیش از 10درصد افزایش داشته است افزود: اعضای این کاروان ها در مدت اقامت خود از یادمان های دفاع مقدس در شلمچه، اروندکنار، معراج شهدا ،فتح المبین،مناطق عملیاتی والفجر ،فکه و طلایه دیدن می کنند.
وی افزود: همچنین بازدیداز مناطق عملیاتی شرهانی ، کانال کمیل و هویزه از دیگر برنامه های نوروزی کاروان های راهیان نور استان است.
محمدی با بیان اینکه اعزام کاروان های خانوادگی راهیان نور تا 11فرودین سال آینده ادامه دارد،گفت: پیش بینی می شود تا فروردین سال آینده بیش از یازده هزار و 500نفر در قالب 250کاروان به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شوند.