رئیس پلیس فتا تاکید کرد
مراقب کلاهبرداری های نوین باشید
رییس پلیس فتا استان گفت: مجرمین به تازگی با طراحی و انتشار برنامههای جعلی با عنوانی، چون ماهواره جیبی و نرم افزار صیغه یاب در شبکههای اجتماعی و فریب کاربران با تبلیغاتهای چشم گیر به اطلاعات حساب بانکی قربانیان دسترسی و از آن برداشت انجام میدهند.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه، سرهنگ "علی کریمی" رئیس پلیس فتا گفت: کاربران فضای مجازی با احساس اینکه
هر اپلیکیشنی که در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی مشاهده میکنند سالم و کاربردی است؛ دست به دانلود آنها زده و سپس به درگاه بانکی جهت خرید برنامه ارجاع داده میشوند که این صفحات جعلی بوده که در اصطلاح به آن فیشینگ میگویند.
این مقام انتظامی توضیح داد: فیشینگ به معنای ساخت سایتی کاملاً مشابه با سایت بانک با ظاهری کاملاً یکسان میباشد، اگر افراد قربانی از طریق لینکهایی، به اشتباه به چنین سایتهایی هدایت شوند، ممکن است در نگاه اول تصور کنند که وارد سایت درست شده و اطلاعات کارت خود را وارد کنند، اما در واقع وارد کردن اطلاعات کارتهای بانکی در چنین سایتهایی مساوی با تقدیم اطلاعات به مجرمین است.
سرهنگ کریمی با بیان اینکه برنامههایی که با اطلاعات محرمانه از جمله شماره حسابهای بانکی و یا رمزهای عبور سروکار دارند را از منابع معتبر و رسمی دانلود کنید توصیه کرد: سایتهایی که با امور مالی یا اطلاعات حساس افراد سرکار دارند از پروتکل SSL استفاده مینمایند و مشخصه ان این است که در کنار آدرس سایت، عبارت https:// ذکر شده باشد.
وی افزود: وجود علامت قفل مانند، در کنار صفحات آدرس اینترنتی را هم در تشخیص اعتبار سایت اینترنتی، از دیگر موارد تشخیص صفحات جعلی عنوان کرد. کد امنیتی در سایتهای فیشینگ ثابت است، اما در سایت اصلی با بارگذاری مجدد صفحه یا دکمه کنار ان تغییر میکند.
رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه تاکید کرد: هرگز لینکهای موجود در چت رومها و ایمیلها را باز نکنید مگر از فرستنده آن مطمئن شوید.
سرهنگ کریمی گفت: از هموطنان عزیز درخواست داریم در صورت مواجه و یا مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش تماس با ما و یا شماره تلفن هفت رقمی ۲۱۸۸۱۹۰ با ما در میان بگذارند.