مانور سلامت نوروزی باهدف تشدید نظارت بر مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در گچساران آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیر شبکه بهداشت ودرمان گچساران گفت: با افزایش فعالیت مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و افزایش مسافرتهای نوروزی این طرح باهدف تشدید نظارت بر مراکز واماکن عمومی از ۱۵ اسفند ۹۶ آغاز و تا ۱۵ فروردین ۹۷ ادامه دارد. هایده حافظ قرآن افزود: در این طرح مراکز واماکن حساس از جمله رستوران ها، کبابی ها، شیرینی فروشی ها، نانوایی ها، فروشگاههای عرضه مواد غذایی و اماکن زیارتی وگردشگری با حضور بازرسان بهداشت محیط در ساعات اداری و غیر اداری (روزهای تعطیل) بازرسی میشوند. وی بیان کرد: در طرح سلامت نوروزی امسال ۱۷ بازرس بهداشت محیط حضور دارند و ضمن بازدید از مراکز و اماکن حساس بوسیله دستگاههای سنجش پرتابل از جمله دماسنج، رطوبت سنج دستگاه سنجش بار میکروبی و دستگاه تعیین کهنگی روغن اقدام به سنجش پارامترهای مربوط در محل را انجام میدهند. مدیر شبکه بهداشت ودرمان گچساران با بیان اینکه بازرسان در موقع بازرسی از مواد غذایی از جمله شیرینی، بستنی، کباب ودیگر مواد غذایی نمونه برداری و به آزمایشگاه ارسال میکنند افزود: در طرح سلامت نوروزی سال گذشته شهرستان گچساران تعداد ۱۰ مرکز متخلف تعطیل و ۳ هزار و ۶ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته وفاقد مشخصات کشف وضبط شد. حافظ قرآن گفت: همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز واماکن تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن زیارتی وگردشگری با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.