استاندار تهران گفت: کارشناسانی که با سرمایه گذاران در ارتباط هستند باید آموزش ببینند و ما هزینه زیادی برای آموزش ندیدن این کارشناسان می دهیم.
محمد حسین مقیمی که در همایش راه اندازی سامانه دادور (سامانه رسیدگی به شکایات متقاضیان صدور مجوزهای کسب و کار) سخن می گفت، افزود: اولین عامل برای سرمایه گذاری در یک شهر این است که مسئولان آن شهر و منطقه به سرمایه گذار روی خوش نشان دهند و اگر سرمایه گذار فکر کند که ما دوست داریم آن کار انجام شود 80 درصد آن کار انجام شده است.
وی ادامه داد: ولی اگر مسئولان آن منطقه روی خوش نشان ندهند سرمایه گذار از انجام کار خود ناامید می شود.
استاندار تهران گفت: مرحله دوم برای یک سرمایه گذاری این است که مردم آن منطقه نیز باید از سرمایه گذار استقبال کنند چون مردم برخی از شهرها با افکاری مانند اینکه سرمایه گذار جدید می خواهد در آن منطقه سوء استفاده کند، در مقابل آن سرمایه گذار می ایستاند و باعث می شود فرد سرمایه گذار از حضور در آن منطقه پشیمان شود.
مقیمی افزود: سومین مرحله گرفتن مجوزهاست و راه حل آن هم به همین پنجره واحد که برای دریافت مجوز راه اندازی شده برمی گردد.
وی گفت: بخش عمده عدم موفقیت سرمایه گذاری به عدم پاسخگویی مناسب در زمان مناسب برمی گردد زیرا هرچقدر که صدور مجوز طول بکشد پول و سرمایه فرد سرمایه گذار خواب دارد و فرد سرمایه گذار ضرر خواب پولش را می کشد و همه این خواب پول در قیمت تمام شده کالا اثر می گذارد.
استاندار تهران تصریح کرد: متاسفانه سرمایه گذار بعد از دو سال کار ورشکست می شود و در صورتی که دو کار اقتصادی در یک شهر به بن بست برسد دیگر کسی برای سرمایه گذاری به آن شهر نمی رود.
مقیمی افزود: در شهر بزرگی چون تهران ممکن است این اتفاق نیفتد ولی در شهرهای کوچک اگر کسی با شکست روبرو شود امکان اینکه فرد دیگری به آنجا برود کم می شود و وقتی عدم موفقیت را در آن منطقه ببینند از ادامه کار در آن منطقه ناامید می شوند.
وی با بیان اینکه کارشناسان ما که با سرمایه گذاران در ارتباط هستند باید آموزش ببینند، گفت: باید به سرمایه گذار توضیح داده شود که روند کار او چقدر طول می کشد و سرمایه گذار از سرگرفتاری مجبور نشود که کار خود را انجام دهد.
مقیمی افزود: ما هزینه زیادی برای آموزش ندیدن کارشناسانمان می دهیم.
وی گفت: نقش آموزش کارشناسان بسیار حیاتی است.