همايش ملي بازآفريني محتواي ديني در فضاي مجازي
افزايش مهارت طلاب و مدرسان حوزه هاي علميه بر ارتباط با مخاطبان در فضاي مجازي و اثرگذاري مناسب با توجه به نياز مخاطبان از اهداف مهم اين همايش اعلام شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما, مدير حوزه هاي علميه خواهران استان يزد گفت: در اين همايش که با حضور 70نفر از طلاب خواهر حوزه هاي علميه سراسر کشور برگزار شد شرکت کنندگان با مهارت هاي توليد محتوا در فضاي مجازي آشنا شدند.
حجه الاسلام کارگر افزايش مهارت طلاب و مدرسان حوزه هاي علميه بر ارتباط با مخاطبان در فضاي محازي و اثرگذاري مناسب با توجه به نياز مخاطبان از اهداف مهم اين همايش اعلام کرد.
طائي زاده رئيس مرکز فناوري اطلاعات حوزه هاي علميه خواهران کشور در اين همايش از فعاليت 11هزار وبلاگ نويس در حوزه هاي علميه خواهران به منظور تامين نياز مخاطبان شبکه هاي اجتماعي خبر داد و بر تلاش براي توليد محتوا در بسته بندي هاي مختلف در فضاي مجازي با رويکرد ديني در حوزه هاي عليمه تاکيد کرد.
رئيس اداره اموزش و فرهنگ سازي فضاي مجازي حوزه هاي علميه خواهران کشور گفت: در اين همايش 36هزار طلبه خواهر آثار خود را به دبيرخانه همايش ارائه کردند.
جليلي افزود: از اين تعداد آثار 400نفر به مرحله داوري راه يافت و در مجموع از ده اثر بعنوان آثار برتر در رشته هاي مختلف وبلاگ مويسي, کوتاه نوشت, و شبکه هاي اجتماعي و پيام رسان ها قدرداني شد.
در اين همايش که جمعي از مسئولان, روحانيان و طلاب حوزه هاي علميه خواهران استان هم حضور داشتند از 63نفر از خواهران فعال در زمينه توليد محتوا در فضاي مجازي با اهدا لوح سپاس تجليل شد.