پخش زنده
امروز: -
طرح نوروزی، تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی بر فرآورده های خام دامی در خراسان جنوبی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: در این طرح 22 تیم دامپزشکی در دو شیفت کاری صبح و عصر بر تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی، مراکز عرضه دام، سردخانه ها و کشتارگاه ها نظارت و کنترل ویژه دارند.
محمد اصغر زاده افزود: در هرشیفت کاری 45 نفر شامل کارشناس بهداشت گوشت و دامپزشک از تمام رستوان ها سردخانه ها، قصابی ها، رستورانهای بیمارستانها و مراکز آموزشی بازدید می کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: این طرح تا 15 فروردین در استان ادامه دارد.
وی با تأکید بر اینکه مردم تنها از مراکز مجاز و مورد تأیید دامپزشکی فراورده های خام دامی تهیه کنند، افزود: در صورت مشاهده تخلف با شماره 1512 به دامپزشکی اطلاع دهند.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: با موارد غیر بهداشتی و متخلفان طبق ضوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور و با ارجاع به مراکز قضایی برخورد خواهد شد.
پارسال در طرح نوروزی نظارت بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی 1.5 تن گوشت، تخم مرغ و ماهی در خراسان جنوبی کشف و ضبط شد.