کهگیلویه و بویراحمد
تجلیل از ۱۱۸ معلم نمونه استان در هفته معلم
در هفته بزرگداشت مقام معلم از ۱۱۸ معلم نمونه کهگیلویه و بویراحمد تجلیل میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد،شورای آموزش و پرورش استان به ریاست علی محمد احمدی استاندار و با حضور مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از مدیران عضو این شورا برگزار شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با بیان اینکه هدف کمک به آموزش و پرورش است، گفت: آموزش و پرورش آینده فرزندان ما است و باید با لحاظ تربیتی، فضا، مکان و معلم آموزش و پرورش را کمک کنیم چرا که برای آینده کشورمان مفید است.
احمدی در ادامه با بیان اینکه کمکها به آموزش و پرورش باید در چارچوبها باشد، افزود: آموزش و پرورش باید برنامههای خود را در یک سال مالی با برنامه و اعلام بودجه موردنیاز اعلام کند تا بتوانیم به آنها کمک کنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از سازمان مدیریت و برنامهریزی خواست تا ردیفهای ملی را که به برنامههای آموزش و پرورش اختصاص داده شده احصاء شود و آن را در اختیار استانداری و مدیران مربوطه قرار دهد.
احمدی با تاکید بر اینکه باید برنامهای دقیق برای کارهای فرهنگی و آموزشی طراحی شود، افزود: روشهای هیئتی و سنتی دیگر جوابگو نیست و باید برنامهها هدفمند باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: مدیران باید با اطلاعات کامل به جلسات بیایند،آنها از بیتالمال حقوق میگیرند که به وظیفه خودشان در قبال مردم عمل کنند.
وی افزود: هر گونه کمکاری کمفروشی است و کمفروشی یک خیانت بزرگ است و مدیران باید آگاهی و اطلاعات لازم را از حوزه اعتبارات و بودجهای خود داشته باشند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان هم در این نشست با اشاره به استقرار پایه دوازدهم در سال تحصیلی 98ـ 97 گفت: از 6 سال پیش شاهد تغییرات شتابزده نظام آموزشی از سیستم 4-3-5به3-3-6 بودیم، به طوری که امسال با استقرار پایه دوازدهم، دوره پیش دانشگاهی از نظام آموزش به طور کلی حذف می شود.
هادی زارع پور با اشاره به چالش ها و مشکلات استقرار پایه دوازدهم با تاکید بر آموزش های فنی حرفه ای و کاردانش افزود: از الان شناسایی کرده ایم برای استقرار پایه دوازدهم با چه مشکلاتی روبرو خواهیم شد. وی بحث کمبود نیروی انسانی و فضای آموزشی را یکی از چالش های اساسی استقرار پایه دوازدهم بیان کرد و گفت: با استقرار این پایه در سال تحصیلی جدید به 107 کلاس درس جدید نیاز داریم. زارع پور ادامه داد: با توجه به افزایش 2000 نفری هنر جو در هنرستان ها نسبت به سال گذشته 111 کارگاه آموزشی مورد نیاز است. مدیر کل آموزش و پروش تجمیع کلاس هایی که به حد نصاب نرسیده باشند را یکی از راهکارهای رفع کمبود فضای های آموزش دانست و افزود: استفاده از طرح روستای مرکزی و افزایش تراکم کلاسی در بعضی از شهرستان ها و مناطق از دیگر راهکارها و اقدامات برای رفع کمبود فضا و تجهیزات آموزشی در سال تحصیلی جدید است. زارع پور با اشاره به مشکلات دانش آموزان دختر در زمینه بهداشت دوران بلوغ گفت: دوران بلوغ یکی از بحرانی ترین دوره های زندگی است، که هم باید آگاهی های لازم در مورد این دوره به دانش آموزان داده شود و هم کارگاهای آموزشی برای آنان برگزار شود. مدیر کل آموزش و پرورش با اینکه 3200دانش آموز در مدارس شبانه روزی دخترانه تحصیل می کنند، اظهار کرد: برآورد مالی هزینه های مربوط به کارگاه های آموزشی و تامین بسته بهداشتی این دانش آموزان 95 میلیون تومان تخمین زده شده است.
معاون پژوهش و برنامهریزی آموزش و پرورش هم با اشاره به برنامه های هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: برنامه های هفته بزرگداشت مقام معلم در این استان باید متناسب با مقام شامخ معلمان برگزار شود.
فاتحی با بیان اینکه از 12 تا 18 اردیبهشت به نام هفته معلم نامگذاری شده است افزود: برنامه های بزرگداشت مقام معلم در استان باید به گونه ای باشد که همه دستگاه های اجرایی با توجه به امکانات و مسئولیتی که در اختیار دارند اقدام به برنامه ریزی کاری در این زمینه کنند.
وی با اشاره به تجلیل از معلمان نمونه در هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: 104 معلم نمونه شهرستانی ، منطقه ای، 10 معلم نمونه استانی و 4 معلم نمونه مدارس غیر دولتی در این هفته مورد تجلیل قرار می گیرند.