تولید سالانه 50 هزار تن شیر در ساری
شهرستان ساری دارای 688 هزار واحد دامی است و به عنوان قطب تولید فرآورده های دامی در استان مازندران شناخته می شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری گفت: سالانه 50 هزار تن شیر در واحدهای دامداری این شهرستان تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، رضا پورفلاح با بیان اینکه شهرستان ساری با اختصاص 8 درصد واحدهای پرورش گاوهای اصیل، 9 درصد گاو دورگ و 10 درصد از گاوهای بومی استان مازندران، نقش بسزایی در تولید شیر و گوشت استان دارد، گفت: سالانه 50 هزار تن شیر در واحدهای دامداری این شهرستان تولید می شود.
وی تصریح کرد: با وجود کارخانجات متعدد لبنیاتی در شهرستان ساری، بخش زیادی از شیر توسط آنها به صورت مستقیم تحویل گرفته می شود که علاوه بر کاهش نقش واسطه گری و افزایش قیمت، در کاهش بار میکروبی نیز مؤثر است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری با اشاره به جمع آوری 915 تن شیر از واحدهای دامداری در 6 ماه نخست امسال توسط مراکز جمع آوری شیر در این شهرستان، یادآورشد: شهرستان ساری دارای یک هزار و 126 واحد دامداری صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی به ظرفیت 688 هزار واحد دامی است که در طول سال 50 هزار تن شیر و 6 هزار و 258 تن گوشت قرمز تولید می کنند و به عنوان قطب تولید فرآورده های دامی در استان مازندران شناخته می شود.