پخش زنده
امروز: -
فواید و خواص ترب سفید
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد،ترب سفید مواد معدنی فسفر، آهن، کلسیم، پتاسیم، روی، منگنز و منیزیم، ویتامین های گروه A، B و C، فیبر و قند دارد.
ماده ای به نام سنوول موجب تندی در طعم ترب می شود. کمک به هضم غذا و داشتن کالری پایین از خواص ترب سفید می باشد.
به همین خاطر از ترب سفید در برنامه های رژیم غذایی استفاده می شود. برای اینکه خاصیت های ترب سفید کاهش نیابد، به محض بیرون آوردن از خاک، تمام برگ ها از ترب جدا می شوند.
برای بهبود سریع زخم بدن، کافی است مقداری از ترب سفید را رنده کنید. به آن مقداری عسل اضافه کرده و ترکیب را به صورت ضماد بر روی زخم قرار دهید.
درمان سرفه های شدید و حتی سیاه سرفه از خواص ترب سفید می باشد.
برای این امر آب ترب سفید را با مقداری عسل طبیعی ترکیب کرده و میل نمایید.
بهتر است بدانید که یکی از خواص تخم ترب سفید همچون خواص کنگر, درمان بیماری ها و ناراحتی های کبدی است.
ادرار آور، قاعده آور، درمان درد مفاصل و درد سیاتیک از خاصیت های دیگر تخم ترب سفید هستند.
برای دفع مواد سمی از کبد می توانید روزانه 5 گرم تخم ترب سفید را میل و یا آن را به صورت شربت بعد از غذا مصرف نمایید. همچنین قرار دادن تخم ترب سفید در محل گزش عقرب و یا مار، موجب بیرون کشیدن زهر از بدن می شود.
برای درمان مسمومیت غذایی از تخم ترب سفید استفاده کنید. برای این کار مقداری از تخم ترب سفید را با سکنجبین مخلوط کرده و میل نمایید. این ترکیب ایجاد قی کرده درنتیجه معده تمیز می شود. همچنین ضماد تخم ترب نیز برای بهبود دردها بسیار خوب است.