پخش زنده
امروز: -
گزارش عملکرد يازده ماهه دستگاه هاي متولي مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پنجمين جلسه کميسيون برنامه ريزي، هماهنگي و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز ارائه و بررسي شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سرهنگ کرمي رئيس پليس آگاهي گفت: از ابتداي امسال انواع کالاي قاچاق شامل پوشاک، لوازم خانگي، آرايشي و بهداشتي، لوازم يدکي، مواد غذايي و فرآورده هاي نفتي و احشام به ارزش بيش از چهارده ميليارد و دويست ميليون تومان کشف شد که 27درصد بيشتر از مدت مشابه پارسال است.
کرمي افزود: تعداد پرونده هاي تشکيل شده در اين باره را 237 پرونده و متهمان دستگير شده را 324 نفر اعلام کرد که به ترتيب 15و37درصد بيشتر از سال گذشته است.
وي گفت: کالاهايي چون فرآورده هاي نفتي، لوازم يدکي خودرو، اسباب بازي، کفش، پتو، لوازم آرايشي – بهداشتي، پارچه بيشترين کشف را در يازده ماه امسال داشته اند.
سرهنگ کرمي گفت: تعزيرات حکومتي از ابتداي امسال 444پرونده تخلف تشکيل، رسيدگي و مختومه و متخلفتن به مبلغ يک ميليارد و يکصد و سي ميليون تومان جزاي نقدي محکوم شدند که تا به حال سي درصد آن وصول شده است.
رياضي مديرکل تعزيرات حکومتي با اشاره به افزايش ميانگين زمان رسيدگي به پرونده ها از 20 روز به حدود دو ماه، علت آن را تمرکز بر مبارزه با قاچاق عمده و پرونده هاي کلان دانست و افزود: دريافت نشدن به موقع پاسخ استعلامات قانوني از گمرک از ديگر عوامل طولاني شدن روند رسيدگي به پرونده هاست.
رياضي گفت: سازمان صنعت معدن و تجارت، از ابتداي امسال بيش از 2100 بازرسي واحد هاي صنفي توليدي و توزيعي انجام و 39پرونده متخلف به مبلغ يک ميليارد و هفتصد ميليون تومان تشکيل و به مرجع قضايي ارسال شد.
معاون غذا و دارويي دانشگاه علوم پزشکي هم گفت: بيش از سيصد و بيست گشت نطارتي از ابتداي امسال انجام و يازده پرونده تخلف در عرصه مواد آرايشي و بهداشتي و دارو و مکمل هاي غذايي تشکيل شد.
در اين جلسه گزارشي هم از روند شناسايي ساماندهي انبارهاي دولتي، عمومي و خصوصي ارائه شد که بر اساس آن تا به حال اطلاعات 2760 انبار در استان در ساماندهي جامع انبار ها ثبت شد.
بر اساس گزارش سازمان صنعت معدن و تجارت از اين تعداد 113 انبار شناسايي نشده است بر اساس قانون از اواخر فروردين سال آينده صدور بار نامه به انبارهايي که اطلاعات آنها در سامانه جامع انبار ها نباشد انجام نمي شود.
مدير دفتر سازمان جمع آوري و فروش اموال تمليکي در استان هم در گزارشي از عملکرد سه ماهه اين دفتر از زمان استقرار در استان بيان کرد و گفت: در اين مدت حدود 520 پرونده کشف کالاهاي قاچاق از دستگاه هاي مسئول تحويل اين دفتر شده و انتقال اين کالاها به انبار هاي اين سازمان در مراحل پاياني است.
فردي افزود: از اين تعداد اطلاعات 160پرونده کامل است و بقيه بايد کامل شود تا کالاهاي آن ها تعيين تکليف شود.
مدير دفتر سازماندهي جمع آوري و فروش اموال تکميلي - معدوم سازي کالاهاي تاريخ مصرف گذشته و غيرقابل مصرف انساني در نيمه دوم اسفند و پيوستن استان قم به سامانه مزايده و فروش اموال تکميلي کشور را زا برنامه هاي در حال پيگيري اعلام کرد.
در جلسه امروز کميسيون بر نامه ريزي - هماهنگي و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز همچنين مقرر شد براي ساماندهي سهميه سوخت چاه هاي آب مجاز، کميته اي متشل از شرکت آب منطقه اي، جهاد کشاورزي و شرکت پخش فراورده هاي نفتي تصميم گيري کند.
استاندار در پايان اين جلسه با گراميداشت ياد شهداي نيروي انتظامي در حوادث اخير تهران رعايت نظم و قانون در هر اقدامي را ضروري خواند و تاکيد کرد در جمهوري اسلامي با هر مقام رده و صنفي که بر خلاف نظم و امنيت عمومي رفتار کند برخورد مي شود.
صادقي همچنين بر تمرکز بر مبارزه با قاچاقچيان عمده، محدوديت اصناف و اتحاديه هاي صنفي در بازرسي و نظارت بر عرضه و قيمت کالا و خدمات در بازار و معدوم سازي کالاهاي غيرقابل مصرف در مهلت مقرر تاکيد کرد.