پخش زنده
امروز: -
دبیر اجرایی جشنواره رستوران محبوب گفت: صنعت رستوران داری ایران با توجه به فرهنگ غنی کشورمان بر خلاف صنایع دیگر قدمت زیادی در نشان سازی ندارد، اما روز به روز گسترش پیدا کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ علیرضا امینی افزود: صنعت رستوران و رستوران داری نسل به نسل منتقل شده و با همراهی افراد علاقه مند، تحصیل کرده و پیاده سازی استانداردهای بین المللی به یکی از صنایع پر بازده و جذاب تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه جشنواره محبوب در سال ۹۴ آغاز به کار کرد، گفت: اولین دوره جشنواره در مرکز همایشهای صدا و سیما و در دوره دوم و سوم در برج میلاد برگزار شد.
امینی افزود: حدود هزار مجموعه رستورانی در این جشنواره حضور پیدا کردند.
وی گفت: یکی از اهداف برگزاری این جشنواره ارتباط مستقیم بین صنعت، تولید و رستوران هاست.
امینی افزود: نشانه سازی سبب اعتماد سازی مجموعههای رستورانی میان مردم شده است.
دبیر اجرایی جشنواره رستوران محبوب گفت: علاوه بر این موارد بحث رونق گردشگری و افزایش سهم ایران در مهمان نوازی و گردشگری در این جشنواره است که بتوانیم دورههای بعدی را باشکوه برگزار کنیم.
امینی افزود: در این همایش و جشنواره هزار مجموعه رستورانی حضور دارند که از ۱۰۰ نفر آنها تجلیل شد و ملاک این تجلیل میزان رضایتمندی و اهمیتی است که برای مشتریان قائل هستند.
وی گفت: امیدواریم بتوانیم در سالهای آینده با گسترش فضای همایش و جشنواره از رستورانهای برتر بیشتری قدردانی کنیم.