پخش زنده
امروز: -
رئیس امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: با توجه به تصویب قانون احکام توسعه، موضوع فنی و اجرایی و شکل گیری نظام یکپارچه کشور در مجلس شورای اسلامی، سال ۹۶ را می توان نقطه عطفی در این عرصه دانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ غلامحسین مصطفوی در سومین همایش سالانه نظام فنی و اجرایی کشور گفت: این قانونی است که حوزه شمول آن همه ساخت و ساز در عرصه ساخت و ساز کشور را در بر می گیرد برای ایجاد یک زبان مشترک، برای همه عوامل ساخت و ساز تا پاسخگویی و بهبود مستمر را در روند کار خود قرار دهند.
وی با تاکید بر اینکه سازمان برنامه و بودجه به عنوان متولی پیاده سازی مهندسی نوین کشور مصمم است فصل جدیدی را در عرصه ساخت و ساز و مهندسی رقم بزند گفت: برای توسعه سرمایه اولویت سرمایه گذاری نیست و توسعه در گرو دانش و دانایی ملی است.
مصطفوی ادامه داد: در این باره به بازتعریف معیارهای جامعه مانند عشق به آبادانی سرزمین مادری، اتکا به نیروی انسانی و اندیشه ایرانی، داشتن برنامه جامع دقیق و همه جانبه برای تصویر روشن آینده، پایبندی و رعایت قانون و نظم پذیری جمعی و وجود زبان مشترک در ساخت و ساز کشور نیاز داریم.
به گفته رئیس امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور در همایش امروز در قالب ۴ گروه پیمانکاران ماندگار با بیش از ۵۰ سال فعالیت، شرکتهای سرمایه گذار، شرکتهای صدور خدمات فنی و مهندسی که بیشترین درآمد را داشته اند و نیز شرکتهایی که فعالیت اجتماعی و انسان دوستانه داشته اند تجلیل می شود.
دولت با همراهی بخش خصوصی توان اجرای طرح های بر زمین مانده را دارد
رئیس شورای هماهنگی تشکلهای مهندسی صنفی و حرفه ای کشور با اشاره به ۷۷ هزار طرح نیمه تمام کشور گفت: بودجه های عمرانی دولت امکان اجرای این طرح ها را نمی دهد و با همراهی بخش خصوصی این امکان وجود دارد.
محمدرضا انصاری در سومین همایش سالانه نظام فنی و اجرایی کشور افزود: این طرحها نیازمند ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد که یک چهارم آنها با توان بخش خصوصی به اجرا در می آید که ره آورد آن می تواند اشتغالزایی ۷۹۰ هزار شغل را در کشور به همراه داشته باشد.
وی پایان این طرحها را در قالب اجرا به صورت خصوصی-عمومی امکانپذیر دانست و گفت: برای اجرای طرح های نیمه تمام مجلس تاکنون ۵ قانون و ۴ مصوبه گذرانده که این همه نشان می دهد پایان آنها تا چه اندازه برای کشور اهمیت دارد.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش خواستار برقراری جوایز صادراتی شد و گفت: رشد صادرات در سالهای ۷۳ تا ۸۱ میانگین ۱۲ درصد بود اما از زمان اعطای جایزه صادراتی رشد صادرات کشور در سالهای ۸۱ تا ۹۰ به ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار و ۴۵ درصد رشد رسید اما از آن پس به دلایلی متوقف شد.