پخش زنده
امروز: -
رییس کمیسیون انرژی و محیطزیست اتاق تهران از تشریح ظرفیتهای سرمایهگذاری ایران در کنفرانس جهانی نفت 2018 خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، رضا پدیدار با بیان اینکه کنفرانس جهانی نفت 2018 با حضور هیئتی از فعالان بخش خصوصی از ایران در لندن برگزار شد افزود: در این کنفرانس که از 20 تا 22 فوریه (اول تا سوم اسفند) برپا بود، علاوه بر 700 شرکت بین المللی نفتی از سراسر جهان، نمایندگانی از حوزه نفت، شرکتهای E&P اکتشاف و تولید و نیز صنایع پایین دستی ایران در این کنفرانس بین المللی حضور داشتند که به معرفی ظرفیتها و توانمندیهای صنایع نفت و گاز کشور پرداختند.
وی افزود: هیئت ایرانی در یک نشست اختصاصی در روز نخست همایش که حاصل تعامل سازنده اتاق بازرگانی تهران و فدراسیون صنعت نفت ایران با موسسه انرژی لندن بود، توانمندیها و فرصتهای سرمایهگذاری و تولید کشور را تشریح کرد، در پایان نشست ایران نیز کنفرانسی مطبوعاتی برگزار شد که مورد استقبال نشریات و نمایندگان خبرگزاریهای بینالمللی قرار گرفت.
رییس کمیسیون انرژی اتاق تهران گفت: در این نشست از شرکتهای بین المللی در حوزه انرژی دعوت کردیم که با حضور در پارلمان بخش خصوصی ایران از ظرفیتهای موجود در صنعت نفت و گاز ایران آگاه شده و زمینههای موجود برای همکاری و مشارکت را بررسی کنند.
پدیدار به ثبت کمیسیون انرژی اتاق تهران و فدراسیون صنعت نفت در کنفرانس مذکور اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار پس از پیروزی انقلاب، کمیسیون انرژی اتاق تهران و فدراسیون صنعت نفت ایران با همکاری موسسه انرژی لندن ثبت شده و مورد حمایت همهجانبه قرار گرفت.
وی در ادامه به سخنرانی برخی از مقامات نفت و انرژی سایر کشورها و مدیران شرکتهای مطرح بین المللی اشاره کرد که عمدتا پیرامون تداوم رشد تقاضای نفت تا سال 2040 میلادی و تعامل صنعت نفت و گاز در جهان آینده بوده است.
به گفته عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران، معاون وزیر انرژی آمریکا در این کنفرانس تاکید کرد که ایالات متحده در دهه آینده صادر کننده انرژی در جهان خواهد بود.
رییس کمیسیون انرژی اتاق تهران افزود: بخش انرژی آمریکا در طول چهار دهه گذشته، تحول عظیمی یافته است به طوری که این تغییرات حاصل نوآوری بوده است و نه مقررات. ضمن اینکه به گفته معاون وزیر انرژی آمریکا این کشور تا سال 2020 ظرفیت صادرات 10 میلیارد فوت مکعب ال ان جی (LNG) در روز را خواهد داشت و تقاضای خرید برای این محصول در جهان، روز به روز در حال افزایش است.
پدیدار افزود: سهیل المزروعی وزیر نفت امارات که ریاست دورهای اوپک را نیز برعهده دارد، در سخنانی اظهار امیدواری کرده است که همکاری میان کشورهای اوپک و غیر اوپک ادامه یابد ضمن اینکه کشورهای عضو اوپک و کشورهای غیر اوپک، در حال تهیه پیش نویس اساسنامه گروه جدیدی هستند تا همکاری این کشورها در زمینه سقف تولید نفت را دائمی کند. که ممکن است تهیه این منشور تا پایان سال 2018 به طور بیانجامد همچنین قیمت نفت خام برنت در 12 ماه آینده را رقمی بین 60 تا 69 دلار به ازای هر بشکه پیشبینی کرده و خواستار سرمایهگذاری 10 تریلیون دلاری در صنعت نفت تا سال 2040 برای پاسخ به تقاضای جهانی شد.
پدیدار رییس کمیسیون انرژی و محیط زیست اتاق تهران در ادامه به سخنان مدیر بخش بالادستی شرکت نفتی شل، اشاره کرد و گفت: اندی براون در این کنفرانس با تاکید بر اینکه صنعت نفت جهان به پذیرش انرژیهای جدید که در کسبوکار نفت و گاز تعریف شده است، نیاز دارد تصریح کرد که صنعت نفت جهان باید کاهش هزینههای خود را حتی با افزایش قیمت نفت ادامه دهد.
وی افزود: همچنین مدیر بخش اکتشاف و تولید شرکت توتال در این کنفرانس تاکید کرد که این شرکت، 10 درصد از بودجه تحقیقاتی خود را برای کاهش کربن هزینه میکند.