پخش زنده
امروز: -
طرح نوروزی ، تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی بر فرآورده های خام دامی در استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در این طرح 40 گروه ثابت و سیار نظارتی در قالب 450 کارشناس بهداشتی از ساعت 8 صبح تا 20 بر بهداشتی بودن عملکرد هفت هزار و 68 کشتارگاه و مراکز بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت می کنند.
محمد کشتکار افزود: از امروز تا 15 فروردین سال آینده گروه های بهداشتی دامپزشکی از شش هزار و 318 کشتارگاه و 100 واحد بسته بندی و 650 واحد رستوران و چلوکبابی بازدید می کنند.
وی گفت: شهروندان به عنوان بازرسان افتخاری این اداره می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را به شماره تماس 1512 اطلاع رسانی کنند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: نوروز 96 با اجرای طرح تشدید نظارت دامپزشکی در مجموع 12 هزار و 365 کیلوگرم فراورده های خام دامی فاسد و غیر بهداشتی از مراکز عرضه ، بسته بندی ، کشتارگاه و رستوران ها جمع آوری شد.