پخش زنده
امروز: -
چغندر با داشتن ویتامین C، آهن، و اسید فولیک به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکزاصفهان ؛ چغندر گیاهی با ریشه عمیق و گوشتی به رنگ قرمز تا بنفش است. ریشه این گیاه را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد. خواص مصرف خام چغندر زیادتراست و برای پخت نباید، پوست آن را جدا کرد .
چغندر سرشار از آنتی اکسیدان ها است که به بهبود گردش خون و فشار خون بالا کمک می کند.
این گیاه ریشه ای منبع عالی از ویتامین C، آهن، و اسید فولیک است که برای کم خونی مفید است .
چغندر از سلول ها، آنزیم ها، و پروتئین ها محافظت می کند و برای درمان رینیت (التهاب مخاط بینی) به همراه برگ های اوکالیپتوس مفید است.
ترکیب چغندر و عسل یک شربت فوق العاده برای تسکین سرفه را شکل می دهد.