پخش زنده
امروز: -
چهارمحال و بختیاری هنوز وارد مرحله بحران آب نشده اما با مشکل جدی در مدیریت مصرف آب مواجه است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز چهارمحال و بختیاری ؛ استاندار در نهمین شورای هماهنگی مدیریت بحران گفت: هیچکس برای اجرای پروژه انتقال آب بن - بروجن به عنوان حیاتی ترین پروژه نیمی از جمعیت این استان حق مخالفت و کارشکنی ندارد.
اقبال عباسی افزود: برای اجرای پروژه انتقال آب بن به بروجن هیچکس نمی تواند در این استان و یا استان های همجوار تصمیم گیری و یا تهدید به استعفا کند.
وی گفت: کارفرمایی اجرای پروژه انتقال آب بن به بروجن ،همچنین بر عهده شرکت آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری بوده و بودجه آن در سال جاری از 300 به 500 میلیارد ریال افزایش یافته است.
عباسی افزود: در صورت جذب به موقع این بودجه اعتبارات دیگری از سایر ردیف ها در اختیار چهارمحال و بختیاری قرار خواهد گرفت.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضرورت شناسایی سریع تر مناطق بحرانی و دارای مشکل تامین آب گفت: در صورت لزوم حفر چاه جدید از سوی شرکت های آب و فاضلاب شهری، روستایی و آب منطقه ای هیچکدام از مسئولان دستگاه های اجرایی استان حق مخالفت ندارند.
رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری افزود: مسئولان دستگاه های اجرایی مرتبط در استان موظفند همزمان با حفر چاه مربوطه نسبت به صدور مجوزهای قانونی اقدام کنند.
وی گفت: شرکت های آب و فاضلاب شهری، روستایی و آب منطقه ای و همچنین ادارات کل صنعت معدن و تجارت، منابع طبیعی و آبخیزداری، حفاظت محیط زیست و جهاد کشاورزی بایستی در راستای استفاده بهینه از منابع آب، اصلاح فرآیندهای تامین آب و نحوه توزیع عادلانه برنامه های خود را ارائه دهند.
عباسی از مسئولان و برنامه ریزان استان خواست : جداسازی آب آشامیدنی از غیرآشامیدنی در مصارف مختلف را مورد توجه جدی قرار دهند و برای فرهنگسازی در راستای صرفه جویی، بهبود مدیریت مصرف، استفاده از روش های نوین و بهره مندی از توان بالای بخش خصوصی در طرح های مرتبط با آب برنامه ریزی کنند.
چهارمحال و بختیاری در یک دهه گذشته با خشکسالی شدید مواجه شده، به طوری که 97درصد از مساحت استان با خشکسالی بسیار شدید و سه درصد دیگر با خشکسالی شدید مواجه است.