پخش زنده
امروز: -
جمعی از خانواده شهدای مدافع حرم اهل بیت(ع) پس از تماشای فیلم "به وقت شام " در مشهد از ابراهیم حاتمی کیا تجلیل کردند
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مرکز خراسان رضوی، در این مراسم که در سینما هویزه مشهد برگزارشد ، پدر شهید مدافع حرم(ع) حسین حریری در سخنانی اقدام حاتمی کیا را در ساخت این فیلم هم تراز با مجاهدت شهدای مدافع حرم دانست.
کارگردان فیلم " به وقت شام" نیز در پاسخ به این ابراز محبت گفت:این فیلم را برای خانواده شهدا نساخته ام زیرا سینما قدرت انتقال این مفاهیم و رشادتها را ندارد؛ این فیلم را برای کسانی به غیر خانواده شهدا مدافع حرم ساخته ام.
ابراهیم حاتمی کیا با اشاره به مظلومیت و رشادتهای شهدای مدافع حرم افزود:من خود را در برابر شهدای مدافع حرم به اندازه ذره ای هم نمی دانم؛ شهدایی که در مقایسه با رزمندگان دوران دفاع مقدس شرایط بسیار غریبانه ای داشتند.
او افزود: غربت ما در حوزه سینما مانند غربت شهدای لشکر فاطمیون در ابتدای درگیریهای سوریه است ،زمانی که به عللی از انعکاس شهادت این عزیزان در جامعه خودداری می شد.
این کارگردان درباره مشکلات ساخت فیلم "به وقت شام"نیز گفت: در ساخت این فیلم باید داستان بگونه ای مطرح می شد که به برخی مسائل از جمله تفاوتهای مذهبی دامن نمی زد که خوشبختانه سردار سلیمانی و دکتر ظریف پس از دیدن فیلم نظر مثبتی به آن داشتند که باعث خرسندی شد.
حاتمی کیا افزود: دعا کنید در سینما قدرت پیدا کنیم و فرزندانمان با جرات در حوزه سینما فعالیت کنند.
در این مراسم خانواده شهدا مدافع حرم به رسم یادبود به ابراهیم حاتمی کیا و محمد خزاعی کارگردان و تهیه کننده فیلم اهدا کردند.
"به وقت شام" داستان دو خلبان ایرانی را روایت میکند که قصد دارند مردم را از محاصره داعش نجات دهند.
این فیلم به کارگردانی و نویسندگی ابراهیم حاتمی کیا و جدیدترین اثر سینمایی او در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر در هشت بخش نامزد دریافت سیمرغ بلورین شد و توانست سه سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی، بهترین موسیقی و بهترین صداگذاری را دریافت کند.