روابط عمومی شهرداری منطقه 20
اجرای مانور واژگونی خودرو جمع آوری زباله در جنوب تهران
دبیر ستاد مدیریت بحران منطقه 20 از اجرای مانور عملیاتی واژگونی خودرو جمع آوری زباله در محله تقی آباد این منطقه خبر داد.
به گزارش
خبرگزاري صداوسيما ، احمد غلامی با بیان اینکه این مانور تمرینی است برای بررسی و ارزیابی مدیریت بحران های احتمالی ، گفت: مانور محیط زیستی در محله تقی آباد با سناریو واژگونی خودرو جمع آوری زباله و برخورد به تاسیسات شهری محله تقی آباد به اجرا رسید.
غلامی با اشاره به اینکه پست های مخابرات و برق و همچنین تصفیه خانه آب روستایی از تاسیسات آسیب دیده سناریو این مانور بودند، افزود: ادارات و سازمان های گاز، برق ، نیروی انتظامی ،بسیج،آب روستایی،شبکه بهداشت ،راهور، هلال احمر و اورژانس در این مانور عملیاتی به موقع حاضر شدند تا با رفع بحران، خدمات رسانی به شهروندان مختل نشود.
وی اظهار داشت: در این مانور سازمانهای شرکت کننده آمادگی خود را برای مقابله با حوادث احتمالی ارزیابی کردند و خسارت های احتمالی و اقدامات انتظامی، امنیتی، امدادی و درمانی مورد بررسی قرار گرفت.
دبیر ستاد مدیریت بحران کاهش آسیب پذیری شهروندان ارتقاء سطح آمادگی نیروهای درون سازمانی و برون سازمانی در کلیه سطوح فرماندهی و عملیاتی،فراهم نمودن بستر هماهنگی برای کلیه واحدها و ارگانهای ذیربط ،تقویت هدایت پذیری نیروهای مردمی و عملیاتی در پاسخگویی به درخواستهای فرماندهی بالاتر،برقراری ارتباط کامل در مجموعه سازمان شهرداری منطقه 20 و ارگانهای شرکت کننده در مانور ،عملیاتی نمودن ستاد بحران ناحیه،ارتقاء سطح آمادگی و سرعت عمل پرسنل و اعضا ستاد بحران ناحیه وبازبینی توانایها و سنجش نقاط ضعف و قوت از جمله اهداف برگزاری این مانور عنوان کرد.
بر اساس این گزارش جلسه دورمیزی این مانور با هدف ایجاد آمادگی و هماهنگی در روز قبل از عملیاتی شدن مانور برگزار شده بود.