پخش زنده
امروز: -
به گفته وکيل مدافع طالع باقرزاده وي در دادگاه تاکيد کرد اين قبيل حکم هاي سفارشي نخواهند توانست وي را از مبارزه اش منصرف کنند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما؛ دادگاه باکو مدت زندان حجت الاسلام طالع باقرزاده، رهبر جنبش اتحاد مسلمانان جمهوري آذربايجان را طولاني تر کرد.
به گزارش پايگاه اينترنتي «آزادليق »، دادگاه منطقه «قراداغ» در حومه باکو ، طالع باقرزاده را به علت در اختيار داشتن «ميني سيدي» در زندان ، به پنج ماه حبس محکوم کرد که به اين ترتيب، با افزوده شدن اين پنج ماه به حکم مجازات قبلي، طالع باقرزاده 18 سال زنداني خواهد بود. پيش تر ، رييس جنبش اتحاد مسلمانان به 20 سال زندان محکوم شده بود که 17 سال و 9 ماه و 13 روز از آن باقي مانده است.
فارض نمازلي، وکيل مدافع طالع باقرزاده گفت وي در دادگاه تاکيد کرد اين قبيل حکم هاي سفارشي نخواهند توانست وي را از مبارزه اش منصرف کنند.
فارض نمازلي اتهام وارد شده به طالع باقرزاده را بي اساس دانست و گفت در حالي که ساير زندانيان نيز « ميني سي دي » در اختيار دارند، پيگرد طالع باقرزاده بخاطر داشتن اين قبيل « ميني سيدي» ها، نشان دهنده غرض ورزي سياسي است.
همچنين به گزارش پايگاه اينترنتي روزنامه « يني مساوات» طالع باقرزاده در دفاعيات خود در دادگاه گفت : « اين پرونده ادامه غرض ورزي و سفارش سياسي است. بسياري از محکومان در زندان از اين سيديها حافظه در اختيار دارند و مسئولان زندان نيز از آن باخبرند. در اين کارت هاي حافظه ، موسيقي و موعظه هاي ديني و ... وجود دارد.»