پخش زنده
امروز: -
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: در فیلم کاملاً مسجل است و نشان می دهد که کاووس امامی خودکشی کرده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سیدحسین نقوی حسینی در ارتباط مستقیم با بخش خبری 20 و سی شبکه دو سیما درباره جزئیات خودکشی کاووس سیدامامی افزود: در فیلم کاملاً شفاف و روشن مشاهده شده است که وی خودش مقدمات خودکشی را فراهم می کند و پیراهن خود را در می آورد و برای این کار آماده می کند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وی حتی تختی را که در آن استراحت می کرد با استفاده از پتو و بالش طوری بازسازی کرد که اگر مأمورینی آمدند و تخت را دیدند، احساس کنند خوابیده است.
نقوی حسینی افزود: خانواده این مرحوم هم، زمانی که فیلم را دیدند برداشت شان این بود که عامل دیگری در مرگ وی دخالت نداشته و اقدامی از سوی خودش بوده است به همین علت حتی درخواست کالبدشکافی هم نکردند زیرا کاملاً واضح و روشن است.
وی گفت: از آنجایی که وی استاد دانشگاه بود در مکان خاص و مناسب تری نگهداری می شد و در فیلم کاملاً مسجل است و نشان می دهد که وی خودکشی کرده است.
نقوی حسینی افزود: هیئتی که فیلم را دیدند به اتفاق تأیید کردند که اقدام وی مشخص و برای خودکشی است.