پخش زنده
امروز: -
استان زنجان با تولید 14 درصد گوشت بوقلمون دومین تولیدکننده این گوشت درکشور است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان ؛ معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان گفت:سالیانه بیش از 3 هزار تن گوشت بوقلمون در زنجان تولید می شود.
رستمخانی افزود: در حال حاضر 20 واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت بیش از 150 هزارقطعه در استان فعال است.
وی افزود: 60 درصد جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی کشور در استان زنجان تولید می شود.
رستمخانی گفت: تولیدات گوشتی بوقلمون علاوه برمصرف در داخل استان به استانهای همجوار نظیر تهران ، قزوین ، البرز و همدان ارسال می شود.
سرانه مصرف گوشت بوقلمون در کشور 300 گرم و متوسط سرانه در دنیا بیش از یک کیلو گرم است.